Home Movie-ul ”Acum știi” câștigă ShortsUP Audience Award – ediția 2020

S-a încheiat a 7-a ediție a Picnic ShortsUP și prima ediție a Micului Picnic online.

Micul Picnic a celebrat puterea comunităților mici și a filmelor de a servi drept pretext de întâlnire și redescoperire. Marea evadare a verii nu are nevoie de bilet de avion, ci de un laptop și colțul preferat de pe balcon. Fie că ai ales covorul verde din grădină sau briza de pe terasă, călătorești garantat cu filme care te poartă în toate colțurile lumii. Se anunță expediții prin jungla amazoniană a plantelor de apartament, iar pisica și colegul de apartament devin partenerii ideali de călătorie.

Anul acesta am demonstrat că putem rămâne uniți în orice context, iar Marele Picnic a avut loc prin Micile Picnicuri pe care voi le veți face în cele mai inspirate și confortabile locuri.

Scurtmetrajul Acum știi (r. Rogelio, Spania, 2020) a fost ales de voi cel mai bun film al ediției 7 și marele câștigător al ShortsUP Audience Award. Premiul de 500E va merge la regizorul filmului, Rogelio. Voi l-ați ales și l-ați aplaudat și vă mulțumim pentru voturi!

De la unul dintre regizorii casei de producție CANADA,  Acum știieste un home movie despre viața în carantina strictă de peste 50 de zile impusă în Barcelona și ce se poate întâmpla dacă închizi în casă mai mulți adulți imaturi. FOMO is over.

Micul Picnic – ShortsUP ediția a 7a s-a întâmplat cu sprijinul Birra Moretti, Groupama Asigurari, TIFF Unlimited.
Parteneri media: RADIO GUERRILLA, Scena9, GLAMOUR Romania, Cinemap, Cultura la dubă, IQads, Zile si Nopti, Life.ro, Munteanu, Films in Frame