ShortsUP – Sweet & Sour Cinema – la Street Food Carnival

Sâmbătă, pe 8 septembrie, ShortsUP vine la Bucharest Street Food Carnival cu o selecție de scurtmetraje asezonată cu povești de peste tot. Unele picante, altele dulci-acrișoare, cu arome amestecate, de-ți dau zâmbetele (ori lacrimile), după caz. Le poți vedea după ce explorezi bucătăriile urbane din zonă și-ți antrenezi gusturile, în fiecare seară, după înserat, la ROMEXPO. Proiecția va dura 2 ore. Intrarea se face în baza accesului la Street Food Carnival.Că vara nu s-a terminat și că ÎNCĂ mai e timp de explorat tot tacâmul de mici și mari plăceri din serile calde și răcoroase, nu-i ceva nou. Și dacă e un loc în care poți să guști și să deguști dintr-o grămadă de bunătăți gastronomice, să te vezi cu prietenii și să mai vezi și niște filme scurte la final de zi, ar trebui să fim acolo!
Din programul de filme:
Dejun londonez  (r. Matt Winn, Marea Britanie, 2013) A fi sau a nu fi… hipster. Asta-i întrebarea arzătoare din ”Dejun londonez”, comedie delicioasă despre un cuplu care ar face orice pentru a-si depăși rutina.
Roșu la semafor (r. Toma Waszarow, Bulgaria, 2016) Singurul semafor dintr-un mic oraș din Bulgaria e blocat pe culoarea roșu. Un șofer hotărât să respecte regulile trebuie să facă față unui grup de călători furioși și unui polițist compromis.
Vreau să mă îngraș (r. Kevork Aslanyan, Bulgaria / Germania, 2015) Într-o lume comunistă în care Pământul a pierdut gravitatea într-un accident irecuperabil, Constantine, cântărind doar 60 de kilograme, cunoaște lumea de la fereastra micului apartament de bloc. Dar totul se schimbă când se îndrăgostește de o frumoasă stewardesă de la scara vecină.