Vrei sa faci ShortsUP la tine in oras?

Anul acesta ne-am propus sa ducem mai des experienta ShortsUP in marile orase din tara. Daca stii cu ce ne ocupam si ai experienta in organizarea de evenimente cinematografice/ culturale trimite-ne un email la info@shortsup.com cu titlul Parteneriate locale. Scrie-ne cateva randuri despre tine pentru a ne convinge sa-ti trimitem aplicatia de parteneriat strategic pe termen lung. Orasele pe care le vizam sunt, in primul rand, Cluj, Timisoara, Brasov si Sibiu, dar nu excludem alte centre urbane in care exista interes pentru filme scurte si bune.

ShortsUP

Credem in puterea comunitatii si in faptul ca, pentru a replica succesul ShortsUP in plan local, e important sa va gasim pe voi, acei lideri si trendsetteri ai comunitatilor in care vrem sa ajungem. Ne dorim parteneri (persoane/organizatii)  implicati in comunicatea locala si capabili sa dezvolte colaborari cu institutii culturale de stat sau private. Partenerul ideal ShortsUP intelege resorturile industriei cinematografice din Romania si stie sa comunice, atat cu influentatorii cat si cu publicul interesat de film.

Pe scurt: esti conectat la nivel local si ai experienta in organizarea de evenimente in zona industriilor creative (cinema, muzica, arte contemporana)? Noi iti vom oferi intreg pachetul de continut, de comunicare, de expertiza si un start financiar pentru a te ajuta sa creezi experienta ShortsUP la tine in oras!

ShortsUP

ShortsUP este un proiect de scurtmetraje care transforma simpla proiectie de film intr-o experienta multiculturala memorabila, adaptata ritmului nebun al marilor orase. Ne-am propus sa crestem piata de film scurt si sa devenim cel mai dinamic mediu de expunere a scurtmetrajelor prin aducerea in fata publicului a celor mai valoroase filme sub 20 de minute. Printre programele ShortsUP s-au numarat: „Eroi Contemporani”, „ShortsUP via Londra”, „Extra Extra Shorts”, „Metamorfoze”, „Hall of Fame”, „Pacate capitale” „Musicology” sau „Noaptea Lunga a Filmelor Scurte” si multe altele.

Asteptam cu interes si curiozitate mailurile voastre cu titlul Parteneriate locale la info@shortsup.com pana pe data de 5 mai. Multumim! Updates despre noi gasiti si aici.

Mai multe scurtmetraje

Stare