Vrei sa faci ShortsUP la Timisoara?

Cele mai valoroase scurtmetraje ale lumii cauta organizator de proiectii spectaculoase

Suntem in cautarea unui partener local in Timisoara! Experienta in organizarea de evenimente ce au implicat proiectii publice ar fi cel mai important atu al doritorilor de a aduce ShortsUP la Timisoara in 2102 – 2013.

Timp de aproape 4 ani, filmele sub 20 de minute premiate la Oscar, BAFTA, Berlin, Cannes sau Tribeca au fost aplaudate in Bucuresti si in alte centre urbane din tara. Noaptea Lunga a Filmelor Scurte a devenit evenimentul ShortsUP cel mai apreciat in capitala, dar si la Timisoara, Cluj, Iasi, Sibiu sau Brasov. Pentru anul viitor, ne propunem  o prezenta mai intensa in Timisoara si in alte orase din Romania.

Persoanele sau organizatiile interesate de a crea evenimentele ShortsUP la Timisoara pot face primul pas printr-un email la info@shortsup.com cu titlul “Parteneriate locale” pana pe 27 septembrie. E nevoie de o scurta descriere a experientei profesionale, iar cei selectati vor primi apoi aplicatia de parteneriat strategic pe termen lung. Partenerul ideal ShortsUP intelege resorturile industriei cinematografice si de evenimente din Romania si stie sa comunice, atat cu influentatorii cat si cu publicul interesat de film. Viitorii parteneri trebuie sa fi fost implicati activ in comunicatea locala, fiind capabili sa dezvolte colaborari cu institutii culturale de stat sau private.

Conceptul ShortsUP presupune un grad mare de interactiune cu publicul, fiecare eveniment aducand, pe langa doua ore de filme scurte de top, si alte forme de arta precum muzica live, instalatii, expozitii sau video performances.

Pe scurt: daca esti conectat la nivel local si ai experienta in organizarea de evenimente in industriile creative (cinema, muzica, arte contemporane), poti deveni partenerul local ShortsUP Timisoara. Vei primi apoi intreg pachetul de continut, comunicare si expertiza pentru a te ajuta sa creezi experienta ShortsUP. Asteptam emailurile voastre!

Mai multe scurtmetraje

Stare