Vineri seara, suntem EROI CONTEMPORANI

Vineri, 12 noiembrie, de la 20.00, la The ARK, o noua selectie cu cele mai premiate scurtmetraje din lume vor fi prezentate de ShortsUP, impreuna cu Discovery Romania, sub titlul Eroi Contemporani. ShortsUP este un proiect ORICUM si Feeder.ro.

Afis Eroi Contemporani

Din program fac parte doua filme castigatoare la BAFTA, trei nominalizate la Oscar, filmul care a obtinut premiul publicului la Clermont-Ferrand in 2007 si marele castigator la Clermont-Ferrand in 2008. Festivalul de la Clermont-Ferrand este cea mai prestigioasa competitie internationala dedicata exclusiv scurtmetrajelor.

Trailerul evenimentului.

Vor fi proiectate si sapte producţii locale de scurtmetraj ale Discovery Channel, cu protagonişti romani: un maratonist,un aeromodelist, un medic ce a profesat in cele mai indepartate regiuni din lume, un motociclist care a mers pana in Mongolia, un scufundator, un constructor de motociclete si un practicant de parkour. Filmele Discovery Romania au cate 3 minute fiecare.

Scurtmetrajele prind viata la ShortsUP, caci unii dintre eroii din filmele Discovery se vor afla la eveniment, cu demonstratii live si fotografii din aventurile lor in jurul lumii.

Eroii nu au disparut. Ei nu se mai arunca in gol incercand sa salveze oamenii buni, nu se mai catara pe zgarie nori ca paianjenii, si, cu toate acestea, ii recunoastem si-i admiram. EROII CONTEMPORANI vor fi la ShortsUP, in filme sau in carne si oase, vineri seara. Eroi vor fi si spectatorii, care sunt invitati sa nu-si uite acasa super-eroul din ei.

VODAFONE va avea o oferta speciala pentru toti eroii de la ShortsUP.

Programul serii va fi completat de AMON, un DJ roman ce abordeaza multiple genuri muzicale, intre care funky, breaks si drum and bass.

Biletele pentru evenimentul ShortsUP de vineri pot fi cumparate la intrare si ofera acces la intregul program: filme, muzica live si happeninguri. Pretul unui bilet este de 20 RON. The Ark este situat pe Calea Rahovei la nr 196 A (Uranus 150). Accesul se va face de la ora 19.30.

FILMELE DIN PROGRAM

Filmul Time's up

More shortfilms

Mood

Dupa ShortsUP via Londra

Liftul (r. Marc Isaacs) si Viespea (r. Andrea Arnold) au fost cele mai populare filme la ShortsUP via Londra de…