Vineri 18 decembrie: Extra Extra Shorts

ShortsUP revine vineri, 18 decembrie de la 21.00 la Teatrul Național/ Galeriile ArtExpo cu un eveniment adaptat ritmului nebun al marilor orașe – filmele din luna decembrie nu vor depăși 3 minute, iar la afterparty, SEB va mixa pe repede înainte refrenele celor mai cunoscute piese din anii 80 până azi.

Evenimentul ShortsUP – Extra Extra Shorts va însemna peste 30 de scurtmetraje unul și unul care îi vor tine în priză pe spectatori timp de două ore. Iran: A Nation of Bloggers este o animație din 2008 despre libertate și revolutia prin blogging, iar Bon Voyage – o ficțiune britanică amuzantă premiată la majoritatea festivalurilor de scurtmetraje din SUA. Cele mai bune filme de un minut din întreaga lume, adunate sub brandul Filminute, vor face o oprire „expres” la ShortsUP, cu o selecție de pelicule votate „cele mai populare” în 2009.

Programul de filme va include și câteva animații semnate Studioset, unul dintre cele mai creative studiouri de animație din România în acest moment.

La afterparty, SEB & Fanas promit că fiecare piesă nu va depăși durata propriului refren, dar și că nu vor exista regrete pentru întreruperi atât de dese, căci după fiecare fragment muzical cunoscut va urma altul și mai cunoscut. VJ Crid asigură vizualurile de la party printr-o serie de imagini pe cât de scurte, pe atât de memorabile.

ShortsUP, organizat de Asociaţia Oricum și Feeder.ro, împreună cu Vodafone România, aduce în fiecare lună cele mai titrate scurtmetraje din întreaga lume, în cadrul unor experiențe cinematografice interactive, în care publicul face parte din scenariul evenimentelor.

Biletele sunt disponibile direct la intrare, la TNB/ ArtExpo, în seara evenimentului. Prețul unui bilet este de 20 RON și oferă acces la programul întregului eveniment.

Afis

Mai multe scurtmetraje

Stare