Anul acesta, Marele Picnic devine temporar Micul Picnic ShortsUP, o ediție specială online, ce va avea loc sâmbătă, 25 iulie, când vor putea fi vizionate 2h30 de scurtmetraje, pe platforma de streaming TIFF Unlimited + la unul dintre spațiile partenere. Alături de Birra Moretti mai multe terase din Cluj, Craiova și Iași vor găzdui propriile proiecțiile ale selecției de scurtmetraje Micul Picnic ShortsUP.

Cluj-Napoca

FORM Cafe – Victor Deleu 1

Che Guevara – Piața Unirii 10

Napoca 15 – Str. Napoca 15

Craiova

Alt 12 – Strada Aries 17

Toska – Strada Olteț 25

Iași

Cinema Bistro – Strada Alexandru Lăpușneanu 11

Acaju – Strada Anastasie Fătu 2 – eveniment Facebook

Vei putea participa la Micul Picnic ShortsUP:

  1. Achiziționând un bilet de 15 lei (3$) de pe platforma TIFF Unlimited. Sâmbătă, 25 iulie, de la ora 21:30 vei avea acces la proiecția online a scurtmetrajelor, pe care le poți viziona ORIUNDE vrei tu: acasă, pe balcon, în parc, în curte sau în pădure și pe ce ECRAN vrei tu: telefon, smart TV, laptop, proiector
  2. La una dintre locațiile Birra Moretti de mai sus. Pentru detalii legate de accesul la evenimentele fizice te rugăm să contactezi direct locațiile partenere. Accesul la proiecțiile fizice este GRATUIT, în limita condițiilor impuse de proprietarii locațiilor privind numărul de persoane și procedura de rezervare. De aceea contactează-i direct pentru informații despre organizarea proiecțiilor.