Un spectator ShortsUP pleaca la New York cu Austrian Airlines

ShortsUP via New York  – filme scurte despre metropola americana si o calatorie cu Austrian Airlines 

Primavara asta toate drumurile duc la New York: un centru al lumii si un univers pentru milioane de povesti posibile. Pe 26 si 27 aprilie, scurtmetrajele din selectia ShortsUP via New York vin cu dor de duca si cu aer de metropola. Misiunea lor este sa aduca vibratiile newyorkeze mai aproape de publicul bucurestean, pe care sa-l poarte printre zgarie-nori si strazi agitate. TRAILER.

Cover VIA NYUnul dintre spectatorii ShortsUP isi va prelungi calatoria si dincolo de ecranul cinema-ului. Compania aeriana Austrian Airlines pune la bataie un bilet de avion dus-intors, cu destinatia New York, printr-o tombola organizata la CinemaPRO pe parcursul celor 2 seri de proiectii ShortsUP via New York. Inscrierea se face prin completarea unui talon de participare la eveniment, iar regulamentul campaniei va fi disponibil aici. 

NY 22Programul ShortsUP din aprilie, conceput ca un mozaic de povesti inspirate de viata americana, va fi antrenamentul perfect pentru excursia la New York. Pe langa filme, atmosfera ShortsUP via New York e completata de perfomance muzical live si proiectii interactive. Mai multe despre eveniment.

Biletele pentru ShortsUP Via New York costa 25 de lei pe seara si pot fi achizitionate in avans din reteaua MyTicket sau Eventim, sau direct de pe www.shortsup.ro. Plata se poate face online iar printarea biletului acasa. Biletele pot fi achizitionate si direct la CinemaPRO, in limita locurilor disponibile, pe 26 si 27 aprilie.

Mai multe scurtmetraje

Stare