Catalin Anchidin: Poveste de la Scara C

Intens
zerorececaldutfierbintehot short
Loading ... Loading ...

catalin anchidin*Hot Short e o rubrica saptamanala cu filme scurte iubite de oameni pe care-i apreciem. Mai multe aici.

Catalin Anchidin este specialist de comunicare in industrii creative, anul trecut a fost desemnat cel mai fericit om de comunicare din Romania pentru campania de promovarea a filmului „Pozitia Copilului” (IQads). Tot el a pus la cale si campania de promovare pentru filmul „Domnisoara Christina”, ecranizare care a incheiat anul 2013 pe locul 3 in topul filmelor romanesti. Catalin a lucrat in RADIO 13 ani iar in prezent e parte din echipa Festivalului International de Film NexT.

Un scurtmetraj recomandat de Catalin Anchidin: Poveste la Scara C  (r. Cristian Nemescu, Romania, 2003). #20 minute, #comedie, #romance, #de rasu plansu.

Scurtmetrajul asta m-a cucerit din prima. L-am vazut cred ca de peste 10 ori, in diverse ocazii si de fiecare data mi-a placut la fel de mult. Cristian Nemescu reuseste sa aduca magia iubirii in periferia capitalei. In filmul nominalizat la Oscarurile Europene pentru „Cel Mai Bun Scurtmetraj” in care Maria Dinulescu are replica celebra: „Vrei sa iti arat operatia mea de apendicita?”, joaca Catalina Mustata si Lucian Ciurariu. Nu as vrea sa povestesc filmul si nici nu as vrea sa vin cu detalii spumoase. Pur si simplu e o poveste frumoasa: un cuplu, un bloc, o scara si un lift. Mult umor acid, mult realism romanesc si o parte din universul lui Cristian Nemescu.
–-
Mai jos vezi scurtmetrajul recomandat de Catalin Anchidin. Poti sa-ti alegi hot short-ul preferat dintr-o sumedenie de filme scurte si bune online, pe www.shortsup.ro/scurtmetraje.

Scurtmetrajul saptamanii, Bogdan Serban

Scurtmetrajul saptamanii, Bogdan Serban

*Hot Short e o rubrica saptamanala cu filme scurte iubite de oameni pe care-i apreciem. Mai multe aici. Bogdan Serban este realizator Guerrilla LogOut si GuerriLive,…