Trei filme de Oscar la ShortsUP, sambata

Maine, de la 20.00, la Atelierul de Productie din capitala, ShortsUP incepe noul sezon de evenimente cu programul Pacate Capitale.

Trei dintre filmele din program au primit cate o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj: Il Supplente (r. Andrea Jublin), Even Pigeons Go to Heaven (Samuel Tourneux) si Cashback (r. Sean Ellis), acesta din urma avand in palmares in total 14 premii. Vezi TRAILER.

Even Pigeons Go to Heaven

Evenimentul de maine seara debuteaza cu muzica celor de la Brazda lui Novac si SEB si cu o serie de happeninguri live cu actori, puse in scena in decorurile underground de la Atelierul de Productie. Peretii vor fi pictati in culorile celor 7 pacate, iar fiecarui pacat ii va fi dedicata o zona. Participantii vor trebui sa bifeze la intrare un chestionar cu pacatele pe care le “savarsesc” cel mai des, pentru ca, la final, sa se realizeze topul pacatelor contemporane – ce va „castiga” intre Desfrau, Lacomie, Avaritie, Invidie, Manie, Lene si Trufie?

Dupa filme, Brazda lui Novac si SEB revin cu alte sesiuni muzicale ce se vor prelungi pana tarziu in noapte.

Doua autobuze speciale si gratuite vor lega Piata Unirii de Atelierul de Productie, situat la Timpuri Noi. Intre 19.30 si 23.30, autobuzele vor circula de la Piata Unirii (in fata Hotelului Horoscop, statia expresului 783) la intervale de aproximativ 10 minute. Bus-urile vor putea fi recunoscute usor, caci vor avea afisul evenimentului.

Daca nu veniti cu autobuzul, puteti lua metroul pana la statia Timpuri Noi. Atelierul de Productie se afla pe Splaiul Unirii 160. HARTA.

Poster Pacate Capitale

Mai multe scurtmetraje

Stare