Tehnologia contactless la ShortsUP In Parc, in parteneriat cu MasterCard

Sambata asta, pe 30 august, cele mai populare scurtmetraje din ultimii doi ani de ShortsUP se vad In Parc, la Teatrul de Vara Herastrau – ultima evadare de vacanta cu filme scurte premiate si concert We Singing Colors.

contactless

Pentru ca apreciem inovatia in toate privintele, tehnologia contactless, noul mod de a plati cu cardul, va fi disponibila la  ShortsUP In Parc si va asigura posibilitatea de a face plati usoare si rapide, deci de a avea mai mult timp pentru a savura filmele scurte din parcul Herastrau.

Daca ai un card contactless  MasterCard sau Maestro PayPass, ia-l cu tine  la ShortsUP si la fiecare tranzactie contactless facuta la bar primesti cadou o extra-racoritoare. Posesori de carduri contactless, ne vedem In Parc! 🙂

Ce e cardul contactless?

Cardurile cu tehnologie contactless, emise sub brandurile MasterCard® si Maestro® PayPass™, permit tranzactii simple si rapide, prin simpla apropiere a cardului de cititorul de card. Nu mai este nevoie sa manevrati cash sau sa oferiti  cardul  vanzatorului. Pentru tranzactiile de sub 100 lei, nu mai este cerut PIN-ul, ceea ce simplifica semnificativ plata si reduce timpul efectiv petrecut la casa. Detalii pe www.mastercard.ro.

Mai multe scurtmetraje

Stare