Strada e podiumul nostru

Pe 25 noiembrie, ShortsUP e “Street Fashion”

Vineri, 25 noiembrie, de la 20.00, la Sala Dalles din capitala are loc editia ShortsUP a acestei luni. Urbanul si infatisarile sale au fost dintotdeauna temele noastre predilecte. Iar zicala „haina nu-l face pe om” si-a pierdut mult din actualitate. Avem atat de putin timp sa ne cunoastem, incat ceea ce purtam a devenit o carte de vizita. Cum aratam pe strada spune despre noi ce facem in timpul liber, cat de creativi suntem la slujba sau cat de ancorati in rutina ramanem. De multe ori, hainele sunt „afisul” care ii convinge sau nu pe ceilalti sa ne acorde timp pentru a intelege despre ce e vorba la „eveniment”.

ShortsUPPopulate de personaje care te-ar face sa intorci capul pe strada, filmele de la ShortsUP “Street Fashion” vor fi scurtmetraje premiate in marile festivaluri ale lumii care, uneori subtil, alteori direct, vorbesc despre moda sau stil.

Pe langa scurtmetraje de exceptie, evenimentul va include si o serie de instalatii de street fashion si alte forme de arta contemporana.

Detalii despre filme si intreg programul evenimentului, in curand.

Afis ShortsUP Street Fashion

Mai multe scurtmetraje

Stare

Revolutia pe internet

Revolutia pe internet

Dupa ce a facut ravagii intr-un satuc romanesc uitat de lume, revolutia a ajuns acum si pe internet. Scurtmetrajul documentar…

Dupa ShortsUP via Londra

Liftul (r. Marc Isaacs) si Viespea (r. Andrea Arnold) au fost cele mai populare filme la ShortsUP via Londra de…