ShortsUP vine la Train Delivery

Weekendul acesta, de vineri pana duminica, scurtmetrajele invadeaza Gara de Nord din Bucuresti. ShortsUP va fi prezent la Train Delivery cu o selectie de filme scurte cu dor de duca. Daca va indreptati spre vreo destinatie de vacanta, opriti-va si in sala de asteptare a garii pentru a pune in bagaje cateva comedii intense si filme de aventura vazute la editiile anterioare ShortsUP. Scurtmetrajele proiectate la Train Delivery au ca numitor comun fascinatia calatoriei si aduc in prim plan eroi grabiti care parcurg drumuri initiatice, salturi in timp si spatiu, evadari de toate felurile.

NuntaLuiTooty

In Nunta lui Tooty (r. Fred Casella, Marea Britanie, 2011) un cuplu calatoreste la tara, la nunta unor prieteni. Comic din exterior, dramatic din interior, cei doi sunt puși fata in fata, nu atat unul cu altul, cat cu nepotrivirea lor. La capatul lumii (r. Konstantin Bronzit, Rusia, 1998) e o animatie premiata la peste 20 de festivaluri ce spune povestea unei familii care traieste la propriu in varf de munte.

Tot la Train Delivery veti afla mai multe despre urmatorul eveniment ShortsUP ce va avea loc in iulie in Bucuresti, in aer liber. Ne vedem la gara! 🙂

Train Delivery este un eveniment organizat de Street Delivery în parteneriat cu Gara de Nord. Peronul 14, cel mai larg din toata Gara, devine scena ta de muzică, spectacol, arhitectură și arte urbane.  Din scenariu face parte si un tren de la Remiza Speciala Mogosoaia plin cu expozitii foto, instalatii si performance in compartimente dar si Graffiti pe tren, party pe peron, scurtmetraje de calatorie in salonul de asteptare, teatru feroviar si muzica Garii de Nord. 

Mai multe scurtmetraje

Stare