ShortsUP via New York

Romania LiberaNoile voci ale cinema-ului american independent la ShortsUP via New York

Pe 26 si 27 aprilie, editia de primavara ShortsUP propune o calatorie cinematografica in inima orasului supranumit ”centrul universului”. Diversitatea culturala si povestile culese din viata de zi cu zi a New Yorkului unesc filmele din selectia ShortsUP via New York. in fiecare dintre cele doua seri va rula acelasi program de scurtmetraje.

Ziarul Ring: ShortsUP via New York

ShortsUP Via NY RingViteza, libertate, curaj, diversitate: programul ediţiei ShortsUP din aprilie işi extrage inspiraţia din viaţa newyorkezilor. Evenimentul are loc maine şi duminica, de la 21.00, la CinemaPRO. Spectatorii bucureşteni vor descoperi New Yorkul prin 12 scurtmetraje. Ritmuri de jazz, funk şi r & b vor alcatui un performance live cu voce şi pian.

Metropotam: ShortsUP Via New York se organizeaza la Bucuresti in perioada 26 – 27 aprilie

Spiritul New York-ului ajunge la Bucuresti o data cu editia de primavara ShortsUp care se desfasoara la Pro Cinema in perioada 26 – 27 aprilie cand veti vedea o selectie de scurtmetraje premiate.

Metropotam5 scurtmetraje care ne-au placut la ShortsUP Via New York pe care trebuie sa le vezi

Timp de mai multe ore am simtit ca suntem la New York, desi eram in Bucuresti. Si asta s-a intamplat datorita ShortsUP Via New York unde am avut ocazia sa vedem o serie de scurtmetraje care ne-au inspirat, ne-au facut sa zambim sau sa ne gandim mai bine la actiunile noastre de zi cu zi, care s-ar putea sa ne influenteze viata mai mult decat am crede.

Postmodern: ShortsUP via New York – ce se ascunde in marul cel mare

Cate oraşe pot incapea intr-unul singur, mai ales cand este vorba despre New York? Multe, daca stam sa analizam fiecare subcultura şi tipologie prezentata in scurtmetrajele rulate in cadrul ShortsUp via New York, pe 26 şi 27 aprilie. Filmele arata ca adevarata faima a unui oraş cu zgarie-nori este sporita de oamenii din underground, nu de cei de pe acoperisul cladirilor unde chiriile exorbitante permit cea mai frumoasa privelişte.
Revista BIZ: New York, New York
Shortsup via NY Biz

Mai multe scurtmetraje

Stare