ShortsUP via Londra

Duminică, 18 martie, de la 19.00, la Turbohalle, vă așteaptă o escapadă perfectă cu atmosferă tipic britanică: filme scurte memorabile, live performances și mult umor made in UK. Evenimentul va fi construit ca un road movie care va trece pe la Wembley, Parliament Square, Camden, Piccadilly Circus sau Covent Garden.

VIA LONDONRegizorul celebrelor lungmetraje “Inception” sau “Memento”, Christopher Nolan, va fi prezent în programul ShortsUP cu filmul scurt “Gândacul”, în care îi recunoaștem stilul narativ ce pendulează între real și ireal.

Filmul “Stanley Pickle” regizat de Victoria Mather, cu peste 30 de premii la activ (Chicago International Festival, LAShorts International Film Festival, etc) încă mai face înconjurul planetei la cele mai importante festivaluri de scurtmetraj. Emoționant și inovativ tehnic, filmul spune povestea lui Stanley, care la onorabila vârstă de 20 de ani se joacă acasă la mama cu jucăriile. O fată misterioasă îi dă însă lumea peste cap. Pentru realizarea filmului a fost folosită pixelația, tehnica de animare a persoanelor reale.

Filmele britanice vor fi dublate de un concert live cu Moonlight Breakfast și multe surprize londoneze.

Biletele pot fi achiziționate în avans prin MyTicket și Eventim sau în seara evenimentului, direct de la Turbohalle, la prețul de 25 de lei. Pentru studenții care își cumpără bilet în seara evenimentului, prețul este de 20 de lei. Duminică, 18 martie, biletele se vor pune în vânzare cu o oră înainte de eveniment, adică de la 18.00.

Primii 300 de spectatori care cumpără bilete în avans pentru ShortsUP via Londra de duminică vor avea parte de un weekend memorabil: vor primi o invitație și pentru petrecerea de deschidere a Centrului Cultural şi de Evenimente Turbohalle, ce are loc sâmbătă de la ora 22.00. Marea Inaugurare se face cu muzica unor DJ celebri, străini şi români, o expoziţie extraordinară de artă contemporană şi un târg de modă cu vânzare.

Turbohalle, cel mai nonconformist spațiu cultural din capitală se află la stația de metrou Păcii (B-dul Iuliu Maniu nr. 220B, în fosta uzină Turbomecanica).

Detalii: www.shortsup.ro.

Mai multe scurtmetraje

Stare