ShortsUP sub acoperis: reprogramarea evenimentului din 23 iunie

Filmele din programul Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2012, eveniment anulat in Bucuresti pe 23 iunie din cauza ploii, vor fi reluate in programul ShortsUP de sambata, 14 iulie, la Turbohalle (Bulevardul Iuliu Maniu nr. 220B). Cei care vor participa la proiectia de la Turbohalle pot pleca acasa cu primul metrou, duminica dimineata, de la Pacii, statia langa care se afla langa Turbohalle, caci filmele incep la 21.30 si se termina in jurul orei 5.00 dimineata. Accesul se va face incepand de la ora 21.00.

AICI gasiti si programul integral al noptii de sambata! Si mai multe detalii despre filmele romanesti din cadrul proiectiilor.

Asa cum s-a anuntat la microfon in cadrul evenimentului de pe 23 iunie si in stirea care a urmat anularii, doar spectatorii care au pastrat biletul il pot returna sau pot participa la reprogramarea din 14 iulie sau la unul dintre evenimentele viitoare.

La evenimentul din 14 iulie nu se pun bilete in vanzare. Accesul se face exclusiv pe baza biletelor achizitionate pentru 23 iunie.

Castigatorii de invitatii in urma concursurilor care vor sa participe la reprogramarea din 14 iulie sunt rugati sa ne scrie pentru a-si anunta prezenta. Nu e nevoie decat de numele complet, iar la intrare de un act de identitate.

Daca nu puteti ajunge acum, exista si posibilitatea de a participa, cu biletul achizitionat pentru Noaptea Lunga a Filmelor Scurte din 23 iunie, la unul dintre evenimentele ShortsUP din sezonul viitor, incepand din septembrie 2012 pana in mai 2013. Deci puneti biletul la pastrare! 🙂

Pe cei care si-au achizitionat bilete la intrare si doresc sa recupereze contravaloarea lor, ii rugam sa ne scrie pe adresa info@shortsup.com pana joi, 12 iulie. Cativa dintre voi au facut-o deja – cei care au primit un raspuns in scris nu trebuie sa ne mai scrie, vom reveni imediat cu unemail cu precizari (unde, cand, cum).

Spectatorii care si-au cumparat biletele in avans prin MyTicket si Eventim si nu pot participa la evenimentul de pe 14 iulie pot recupera contravaloarea biletului daca il returneaza celor doua companii in termen de 7 zile (in perioada 27 iunie – 4 iulie). Procedurile detaliate de returnare sunt afisate pe site-urile MyTicket si Eventim.

Pentru orice alte neclaritati, va rugam sa ne scrieti pe info@shortsup.com.

Pentru o evaluare cat mai exacta, ne-ar ajuta foarte mult sa bifati varianta optima pentru voi in chestionarul de mai jos:

Care este varianta preferata?

Loading ... Loading ...

Mai multe scurtmetraje

Stare