ShortsUP si Discovery Romania prezinta: EROI CONTEMPORANI

Intr-o lume care aparent a luat-o razna, exista totusi niste oameni exceptionali care ne schimba viziunea despre viata. Ei sunt eroii din filme, neinfricatii care dau piept cu orice situatie pana ies invingatori, oamenii care se lupta cu “monstrii cei mari” pana castiga.

Vineri, 12 noiembrie, la The ARK, o noua selectie cu cele mai premiate scurtmetraje din lume vor fi prezentate de ShortsUP, impreuna cu Discovery Romania, sub titlul EROI CONTEMPORANI.

ShortsUP

Pe langa 2 ore de scurtmetraje ShortsUP, cu eroi contemporani la care nici nu va gandeati, la eveniment vor fi proiectate si filmele scurte produse de Discovery, cu cei 7 romani indrazneti.

Scurtmetrajele prind viata la ShortsUP, caci o parte dintre eroii din filmele Discovery se vor afla la eveniment, cu demonstratii live si fotografii din aventurile lor in jurul lumii.

ShortsUP este prezent in Bucuresti si in tara cu proiectii lunare de scurtmetraje si aduce, pe langa filme, o atmosfera urbana, muzica live, reprezentatii de teatru, instalaţii audio-video sau intalniri cu regizori si actori.

Trailer:

Filmele din program

Mai multe scurtmetraje

Stare