ShortsUP.ro: magazin de scurtmetraje deschis non-stop

Sute de filme scurte bune si o platforma digitala dedicata iubitorilor de cinema

Le-ai vazut de cateva ori pe an la evenimentele ShortsUP: unele ti-au starnit hohote de ras, altele te-au emotionat, cateva te-au fermecat sau te-au uimit. Filmele scurte si-au gasit un nou mediu de expunere ce permite o legatura permanenta si interactiva intre creatori talentati si publicuri curioase : internetul.

Deschidem „oficial” primul magazin de scurtmetraje, o platforma ce gazduieste deja  peste 150 de filme scurte si bune. In pauza dintre evenimente, ShortsUP cutreiera internetul pentru a selecta cele mai bune filme scurte disponibile online. Zilnic, scoatem la iveala o poveste suficient de scurta incat sa incapa intr-o pauza de cafea sau intr-un moment de relaxare.

SUP

Aici e locul in care starile de spirit vin la pachet, cu etichete inspirate din genurile cinematografice indragite. Consumul de scurtmetraje e recomandat la orice ora din zi si din noaptea, cu efect garantat pentru potolirea poftelor cinefile.

Filmele recomandate sunt filtrate cu atentie in functie de gen, durata si stare de spirit. ”Razi de te prapadesti” atunci cand ai pofta de comedie scurta, dar mai bine alegi ceva ”pentru domnisoare sensibile” daca iti plac povestile cu happy-end. Raftul cu filme experimentale e mereu aprovizionat cu scurtmetraje care ”iti iau ochii” sau care ”te pun pe ganduri”. Multe din recomandarile ShortsUP au facut ocolul internetului sub forma de experiente virale, cateva sunt creatiile unor regizori consacrati, altele sunt surse inepuizabile de inspiratie.

ShortsUP va continua sa genereze experiente urbane in jurul filmelor scurte, prin evenimente sezoniere tematice in Bucuresti dar si in Cluj, Timisoara, Sibiu, Brasov. Urmatorul eveniment va avea loc in luna aprilie. Detalii in curand!

Mai multe scurtmetraje

Stare