ShortsUP revine in octombrie

Din 9 octombrie, festivalul neconventional de scurtmetraje ShortsUP revine cu cele mai noi si mai provocatoare filme scurte din intreaga lume.

ShortsUP revine din 9 octombrie

Anul 2009 – 2010 a fost unul plin. Am inceput cu Amintirile din Epoca de Aur ale lui Cristian Mungiu, iar apoi ne-am propus sa schimbam lumea cu filmele eco de la Green Screen. Am continuat cu entertainment cinematografic in doze mici la Extra Extra Shorts, pentru a ne trezi, luna urmatoare, la ShortsUP via Paris, printre mimi, iubiri complicate si pasiuni fulgeratoare.

ShortsUP via Paris

Musicology a adus pe scena Operei Nationale cele mai muzicale filme scurte, iar Masinaria de Vise a scos la lumina cosmaruri si vise adanc ascunse.

ShortsUP 114

La ShortsUP 114 am sarbatorit publicul, caci se implineau 114 ani de la prima proiectie de film in Romania, iar in iulie ne-am antrenat la maratonul Noaptea Lunga a Filmelor Scurte. ShortsUP Open Air din iulie a incheiat acest sezon cu o selectie a celor mai populare filme din cadrul tuturor evenimentelor de peste an.

ShortsUP la Uranus

Experienta ShortsUP va continua din octombrie cu noi teme urbane si contemporane si cu scurtmetraje pe masura. In curand, revenim cu detalii.

ShortsUP revine in octombrie

Mai multe scurtmetraje

Stare