ShortsUP revine cu o seara de visare, la Timisoara

Vineri, 24 septembrie, de la ora 21:00 la Mansarda Facultății de Arte, ShortsUP Timișoara v-a pregătit un program de scurtmetraje numai bune de visat: MAŞINĂRIA DE VISE.

Fantezii, filme SF sau comedii negre, toate filmele din programul ShortsUP vor fi o invitaţie la visare ce va deschide apetitul spectatorilor pentru scurtmetraje.

Idilice sau de coşmar, ca rupte din realitate sau dintr-un film horror, visele se hrănesc cu părţi din viaţa noastră. Asta ştiu şi personajele din filme, însă de multe ori le este greu să uite că… sunt doar vise.

Prima producţie „Alice in Wonderland” făcută vreodată (1903), scurtmetrajul câştigător la Oscar  în 1995, „Franz Kafka’s It’s a Wonderful Life”, ficţiuni recente şi o serie de animaţii tulburătoare vor fi cap de afiş la ShortsUP în cadrul NexT.

Insomniacii prezenţi la eveniment vor fi vizitaţi de câteva dintre personajele din filme si vor avea parte de alte întâlniri pe care le experimentează de obicei în timpul fazei „REM” a somnului.  Timp de aproximativ două ore, Rapid Eye Movement va deveni Rapid Eye Movies, căci noaptea orice e posibil: o scurta vizită pe altă planetă, o incursiune în lumea de dincolo, o discuţie cu Alice chiar în Ţara Minunilor sau… o şedinţă de visare în oraş, „at the movies”.

Biletele sunt disponibile direct la intrare, la Mansarda Facultății de Arte, Strada Oituz nr. 4, în seara evenimentului. Preţul unui bilet este de 15 RON.

Mai multe scurtmetraje

Stare