ShortsUP POOL Cinema la Therme Bucuresti

Marea Evadare în filme scurte: vineri, 27 mai

Vinerea viitoare, pe 27 mai, inaugurăm sezonul de vară ShortsUP printr-un eveniment special. Pentru prima dată, mutăm cinematograful cu filme scurte la piscină, și nu oricare, ci piscina acoperită Therme București, cel mai mare centru termal de wellness si entertainment din Europa. Filmele scurte cu chef de vacanță vor fi proiectate pe un ecran suspendat, iar voi le veți putea savura din apă, la maximă relaxare.

POOL Cinema Afis Final

Cinematograful-piscină se deschide cu warm-up pregătit de DJ set nicecream.fm, o călătorie muzicală cu vibrații funk, groove și disco, de la ora 20.00, și continuă cu proiecțiile filmelor din program, începând de la 21.30 până la 00.30. Costumul și șlapii de baie sunt obligatorii și fac parte din ”kitul” de POOL Cinema. În pauzele dintre filme sau muzică vă puteți bălăci în voie și admira cerul (tavanul din sticlă, salavator de eventuale ploi, oferă priveliștea mult-așteaptată).

Marea Evadare înseamnă 11 filme scurte care te pregătesc de VACANȚĂ, exact așa cum ți-ai imaginat-o de atâtea ori: vacanța într-o țară exotică, vacanța într-un colț urban necunscut sau… vacanța la piscină. Călătorie de afaceri , comedie nominalizată la BAFTA și premiată la Toronto Film Festival, e povestea unui om de afaceri părăsit de iubită, care ar face orice pentru o escapadă.

therme micTot din program, filmul Dragoste la prima vedere premiat la Aspen Shortsfest și Raindance Film Festival, îți amintește că iubirea e singura evadare care nu expiră niciodată. Piscina din mijlocul unui oras galagios e loc de întalnire pentru EL si EA, iar asta e tot ce contează într-o frumoasă noapte de vară, exact cum se vede în  Piscina albastră, un scurtmetraj muzical realizat de Alexandra Hetmerova (Cehia, 2010).

POOL Cinema este ediția pilot a unui proiect inițiat de ShortsUP & Therme București, care-și propune să aducă seri lunare de film, muzică și experiențe multimedia la piscină.

–-

Accesul la eveniment se face în baza tarifului de intrare în zona The Palm a Therme București (59 lei-adult și 55 lei studenți pentru 4,5 ore). Biletul include acces la filme, DJ set, plus toate celelalte facilități de relaxare din complex.

Therme București este situat pe DN1, Otopeni – Balotești, la 20 de minute de mers cu mașina de centrul orașului, detalii AICI.

Mai multe scurtmetraje

Stare