ShortsUP merge la Street Delivery

De vineri pana duminica 17 iunie, ShortsUP va gazdui standul “Scurtmetrajele prin viata” la Street Delivery, pe Arthur Verona. Filme foarte scurte si foarte amuzante vor putea fi savurate la mini-cinema, cel mai mic vazut vreodata.

Nu va faceti insa planuri de team building, veti avea loc pe rand, cate unul.  In plus, va invitam la ping-pong in miniatura in care ochiul-omulet din sigla ShortsUP va fi arbitru.

Si cum pe 23 iunie va fi Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, la standul ShortsUP veti afla toate informatiile de care aveti nevoie: programul de filme, ce se intampla extra-filme (concert, food) si puteti cumpara bilete in avans pentru eveniment.

Editia a 4-a a evenimentului Noaptea Lunga a Filmelor Scurte va avea loc anul acesta la Biblioteca Nationala a Romaniei, outdoor, sub cerul instelat, daca vremea tine cu noi. Aflati aici mai mult despre programul Noaptea Lunga a Filmelor Scurte la Bucuresti.

Street Delivery este un eveniment care are loc in fiecare an in Bucuresti si Timisoara. Pentru trei zile pe an, strada Arthur Verona din Bucuresti este inchisa traficului motorizat si redata pietonilor. Mai mult, se incearca convingerea autoritatile de importanta zonelor pietonale, atat pentru locuitorii bucurestiului cat si pentru turistii veniti intr-un oras inghesuit si zgomotos. Anul acesta Street Delivery are loc in perioada 15-17 iunie, pe strada Pictor Arthur Verona, intre orele 10.00 si 22.00. Scurtmetrajele vor prinde viata in fiecare zi la standul ShortsUP!

Ne vedem acolo!

Mai multe scurtmetraje

Stare