ShortsUP la Summer Well

O selectie cu cele mai populare filme scurte la evenimentele ShortsUP din 2011 – 2012 va rula la Summer Well pe 11 si pe 12 august.

Spectatorii care au bilete pentru editia Summer Well de anul acesta, ce are loc la Domeniul Stirbey de la Buftea se pot bucura si de best of-ul ShorsUP. Filmele vor rula intr-o sala cu 700 de locuri, in ambele zile ale festivalului, incepand de la orele 19.00, respectiv 20.30.   

ShortsUP la Summer Well 2012

Sambata, 11 august va rula prima parte a programului best of, iar duminica 12 august cea de-a doua parte. In fiecare dintre cele doua zile best of-ul de o ora si jumatate va fi reluat o data. Pentru cei care vor sa prinda concertul de la 19.00 si nu pot merge la filme, mai exista o sansa de la 20.30 – atat sambata, cat si duminica.

Daca la best of-ul ShortsUP de anul trecut s-a detasat Franta ca tara cu cele mai populare filme scurte, anul acesta se distinge Marea Britanie. Intre filmele scurte invitate la Summer Well se numara Calatorie de afaceri (r. Sean Ellis, Marea Britanie/ Franta, 2008), Plimbarea de dimineata (r. Grant Orchard, Marea Britanie, 2011) sau Timpul s-a scurs (r. Rob Pearlstein, SUA, 2008). Nu va lipsi nici Stremt ‘89 (r. Dragos Dulea, Romania, 2011), documentarul romanesc cel mai aplaudat anul aceasta de publicul ShortsUP la “Comedy Night”, eveniment desfasurat in ianuarie la Cinema Scala.

La Summer Well vor performa anul acesta multi artisti aflati in varful topurilor muzicale din ultimii ani. Programul complet si atractiile-bonus ale unuia dintre cele mai reusite festivaluri de vara ale capitalei pot fi gasite pe www.summerwell.ro.

Mai multe scurtmetraje

Stare