ShortsUP la Street Delivery

Scurtmetraje ShortsUP “urbane” la Street Delivery

ShortsUP a pregatit un program special pentru Street Delivery pe 11 iunie, sambata, de la ora 21.00 in Gradina Verona! Scurtmetraje premiate, mindblowing sau emotionante isi dau intalnire cu publicul bucurestean pentru a-l recuceri, asa cum fac luna de luna la evenimentele ShortsUP.

Vom incepe cu o oprire la Paris prin French Roast (r. Fabrice O. Joubert), in care un om de afaceri isi savureaza cafeaua intr-o cafenea pariziana si descopera ca i-a disparut portofelul. Nominalizat la Oscar, categoria animatie. Brainstorming (r. David Freymond) e un adevarat „Matrix” al scurtmetrajelor, care ridica o intrebare incomoda: este sexul la prima intalnire un pacat de moarte? Trecem prin Londra cu Je t’aime John Wayne (r. Toby MacDonald), un scurtmetraj nominalizat la BAFTA.

ShortsUP

Oktapodi (r. Julien Bocabeill, François-Xavier Chanioux, Olivier Delabarre, Thierry Marchand, Quentin Marmier, Emud Mokhberi) ne reaminteste ca adevarata dragoste nu curge niciodata lin. Doua caracatite indragostite incearca sa se salveze una pe alta – vor reusi oare sa scape de pericolul de a fi mancate? Filmul are peste 6 premii internationale si o nominalizare la Oscar. Iar I Love Luci (r. Colin Kennedy), care a castigat Prix des Mediatheques la Clermont-Ferrand spune povestea unui cuplu ce trece printr-o aventura mare intr-un oras mic.

Cele mai noi si mai premiate scurtmetraje ale anului 2011 vor fi la NOAPTEA LUNGA A FILMELOR SCURTE – un regal de peste 8 ore de scurtmetraje unul si unul, ce va avea loc la NMAC. Detalii pe http://www.facebook.com/ShortsUpRomania si aici.

Mai multe scurtmetraje

Stare