ShortsUP In Laborator – petrecerea de dupa filme

Sambata seara, la ShortsUP In Laborator, filmele scurte dureaza 2 ore, dupa care urmeaza un performance audio-video de 40 de minute, iar apoi afterparty cu Matze.

Afis ShortsUP In Laborator

KarpovKasparov si Corruptdream va insemna o adevarata explorare pe muzica live a opozitiei dintre proiectia de pe digital si cea de pe analog.

Setul KarpovKasparov arata ca un joc abstract de şah, nascut din colaborarea a trei aparate: drum machine, sintetizator si retroproiector. Se vor auzi accente de muzica clasica, progressive, psihedelica, jazz şi electronic.

Celor de la KarpovKasparov le va fi alaturi Corruptdream, un proiect vizual interactiv care foloseste informatia digitala in directa legatura cu muzica. Proiectul este format din Vlad Poparlan, care are un background in film, design, motion si a colaborat cu artisti si trupe din muzica electronica.

Dupa performance-ul audio-video, petrecerea va continua cu Matze, cea mai experimentala trupa romaneasca de electro.

Publicul va putea face experiemente live, supervizate de “crazy scientists” si roboti-minune. Shot-urile sunt la eprubeta!

Evenimentul are loc sambata, 26 februarie, la ora 20.00, la Atelierul de Productie, proaspat renovat si lansat intr-o noua infatisare. Acesta este situat foarte aproape de stația de metrou Timpuri Noi: Splaiul Unirii 160. Harta.

Biletele costa 25 de lei si 15 lei pentru studenti. Acestea ofera acces la tot programul serii experimentale si pot fi cumparate inainte de eveniment, la intrare.

DETALII DESPRE EVENIMENT.

Mai multe scurtmetraje

Stare