A fost ShortsUP Green Screen

Vineri, 27 noiembrie, de la 20.00, la Muzeul Taranului Roman, a avut loc a doua editie ShortsUP. Evenimentul s-a desfasurat sub tema verde, spectatorii avand parte de 2 ore de filme scurte emotionante despre mediu, efectele industrializarii si consumismului.

Cinefilii au intrat la MTR printr-o perdea de peturi din plastic, iar intr-una dintre salile de proiectie au fost intampinati de mirosul de fan al balotilor de paie, care au luat locul clasicelor scaune de cinema.

Mestesugarii, expozitiile de arta „green”, dar si ceaiul cald si atmosfera multiculturala i-au tinut pe spectatori in priza inainte si dupa proiectii, pentru a se bucura de concertul Alexandrinei (foto).

In luna decembrie, ShortsUP va reveni cu Extra Extra Shorts, o colectie de filme scurte din intreaga lume care nu depasesc 3 minute.

ShortsUP este organizat de Asociatia Oricum si Feeder.ro, cu sprijinul Vodafone Romania. Oricum este organizatia non-profit ce si-a propus sa transforme felul in care industriile creative contribuie la dezvoltarea Romaniei. Prioritare pentru Oricum sunt patru ramuri ale industriilor creative: cinematografia, designul, arhitectura si muzica. Echipa care conduce astazi asociatia a contribuit in ultimii trei ani la proiecte ce au implicat direct peste 25.000 de tineri.

Vezi galerie foto.

Mai multe scurtmetraje

Stare