Se caută scurtmetraje românești în competiția Noaptea Lungă a Filmelor Scurte

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, ajunsă la cea de-a  8-a ediție, va avea loc pe 2 iulie în București, la Pavilionul Central Romexpo, și în alte 3 orașe din țară. Cele mai valoroase scurtmetraje își vor da întalnire la maratonul cinematografic al anului. Ocazie cu care invităm regizorii și producătorii români să-și înscrie filmele în competiția ”ShortsUP Audience Award”,  până vineri, 17 iunie.

Pe parcursul nopții lungi, spectatorii vor putea vota filmul preferat al serii prin intermediul unei platforme digitale disponibilă timp de 24 de ore. Cel mai popular scurtmetraj va primi un premiu de 1500 de E.

audience-award-logo-simplu

Criterii de selecție
– Filmele nu depășesc 30 de minute
– Filmele sunt produse în perioada 2015 – 2016
– Filmele au fost distinse cu cel puțin un premiu la un festival internațional de scurtmetraj

Deadline
Scurtmetrajele pot fi înscrise până pe 17 iunie, ora 23.59 pm.

Despre Noaptea Lungă a Filmelor Scurte
Maratonul anual ce aduce scurtmetrajele premiate la marile festivaluri ale lumii față în față cu publicul larg. Despre ediția 2016.  Despre castigatorii de la ediția 2015.

2016-06-08_152911

Cum îți înscrii filmul
Completează FORMULARUL DE INSCRIERE și trimite-l împreună cu un link privat VIMEO sau arhivă atașată la adresa alexandra@shortsup.com până vineri, 17 iunie, ora 23.59.

Premiu
Scurtmetrajul câștigător în competiția ShortsUP Audience Award va primi un premiu în valoare de 1500 E.

Proces de votare
Competiția ShortsUP Audience Award, aflată la a 4-a ediție, pune publicul în rolul juriului. Pe parcursul unei nopți întregi, cinefilii au responsabilitatea de privi critic și de a alege cel mai bun film scurt de peste an. Votul se desfășura exlusiv digital, într-o aplicație special disponibilă pe telefon mobil/ tabletă/ laptop. Rezultatele vor fi publice pe data 4 iulie.

Mai multe despre prima ediție ShortsUP Audience Award.

Mai multe scurtmetraje

Stare