Se caută scurtmetraje românești la Marele Picnic 2018

Pe 28-29 iulie, filmele scurte se reunesc la picnicul cinematografic ShortsUP. Ecranele se ridică pe pajiștea Grădinii Botanice București pentru un weekend de cinema outdoor, un weekend cu și despre poveștile lumii noastre.

Marele Picnic 2018 anunță cu entuziasm a 5-a ediție ShortsUP Audience Award, competiția cinematografică internațională dedicată deopotrivă producătorilor/regizorilor de scurtmetraje și publicului acestora. Pe parcursul evenimentului Marele Picnic ShortsUP, spectatorii vor vota filmul preferat într-o aplicație mobile și online, disponibilă timp de 24 de h. Cel mai popular scurtmetraj va primi un premiu de 1500 de E.

OQ9A2102

Criterii de selecție

  • Filmele nu depășesc 30 de minute
  • Filmele scurte produse în România, din orice an și fac parte din categoriile ficțiune, documentar, experimental, animație. Acceptăm și filme distribuite online.

Deadline
Scurtmetrajele pot fi înscrise până pe 25 iunie, ora 23.59 pm.

Cum îți înscrii filmul
Trimite un videoscreener la adresa rdominteanu@gmail.com . Menționează în subiectul e-mailului numele scurtmetrajului și anul de producție.

Tema selecției Marele Picnic
Selecția Marele Picnic 5 are ca temă comună granițele naturale climatice ale Pământului și/sau interacțiunea dintre om și habitatul în care trăiește.

Premiu
În competiția finală vor fi incluse aproximativ 15 scurtmetraje românești și internaționale dintre care unul va fi premiat de către public cu 1500E.

Despre competiția ShortsUP Audience Award
Competiția ShortsUP Audience Award pune publicul în rolul juriului. Votul se va desfășura exclusiv digital, într-o aplicație mobile și online. La ultimele două edițiii Marele Picnic ShortsUP, publicul a ales să premieze scurtmetraje românești.

Mai multe despre Marele Picnic 2018.

Mai multe scurtmetraje

Stare