Se caută scurtmetraje româneşti în competiția Noaptea Lungă a Filmelor Scurte

Pe 4 iulie, Noaptea Lungă a Filmelor Scurte aduce în fața publicului cinefil cele mai valoroase producții sub 30 de minute. Regizorii și producătorii de scurtmetraj își pot înscrie filmul în competiția ShortsUP Audience Award până miercuri, 17 iunie. Pe parcursul maratonului cinematografic, spectatorii vor vota filmul preferat al serii printr-o platformă digitală disponibilă timp de 24 de ore. Un premiu de 1500 de E va reveni celui mai popular scurtmetraj de la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte.

audience award logo simplu

Criterii de selecție
– Filmele nu depășesc 30 de minute
– Filmele sunt produse în perioada 2014 – 2015
– Filmele au fost distinse cu cel puțin un premiu la orice festival internațional de scurtmetraj

Deadline
Scurtmetrajele pot fi înscrise până pe 17 iunie, ora 23.59 pm.

Despre Noaptea Lungă a Filmelor Scurte
Maratonul anual ce aduce scurtmetrajele premiate la marile festivaluri ale lumii față în față cu publicul larg. Despre ediția 2015.

program

Cum îți înscrii filmul
Completează FORMULARUL DE ÎNSCRIERE și trimite-l împreună cu un link privat VIMEO sau arhivă atașată la adresa alexandra@shortsup.com până miercuri, 17 iunie, ora 23.59.

Premiu
Scurtmetrajul câștigător în competiția ShortsUP Audience Award va primi un premiu în valoare de 1500 E.

Proces de votare
Competiția ShortsUP Audience Award, aflată la a 2-a ediție, pune publicul în rolul juriului. Pe parcursul unei nopți întregi, cinefilii au responsabilitatea de privi critic și de a alege cel mai bun film scurt de peste an. Votul se desfășura exlusiv digital, într-o aplicație special disponibilă pe telefon mobil/ tabletă/ laptop. Rezultatele vor fi publice pe data 6 iulie.

Mai multe despre prima ediție ShortsUP Audience Award.

Mai multe scurtmetraje

Stare