Scurtmetrajul ShortsUP, in fiecare miercuri pe BeWhere.ro

Zilnic, ShortsUP alege cele mai valoroase scurtmetraje disponibile pe internet, le filtreaza cu atentie si le scoate la inaintare pentru voi, cinefilii din fata calculatoarelor. Incepand din noiembrie, recomandarile noastre vor fi completate de cronici saptamanale de la revista BeWhere!, curator de evenimente si  intamplari urbane.

)

Pe scurt, in fiecare miercuri veti putea citi o scurta cronica de scurtmetraj in pagina de film a site-ului BeWhere.ro. Vor fi  filme scurte aducatoare de idei noi, inspiratie si relaxare.

Colaborarea ne bucura tare mult, mai ales ca filmul scurt n-a avut parte pana acum de atentie editoriala. Saptamana aceasta citim despre  „Everything is A Remix”,  scurtmetraj ce chestioneaza sursele si influentele creativitatii. Cronica este disponibila AICI.

In pauza dintre evenimente, ShortsUP continua sa promoveze filmul scurt si in alte medii. Credem in puterea povestilor de a aduce culoare, emotie si energie in viata de zi cu zi. O selectie extinsa de scurtmetraje din genuri si stari diverse este disponibila AICI.

Mai multe scurtmetraje

Stare