Scurtmetraj de Cristian Nemescu la ShortsUP Hall of Fame

Scurtmetrajul de absolvire al lui Cristian Nemescu, Poveste la Scara C, va fi prezentat ca “bonus film” in programul ShortsUP Hall of Fame.

Poveste la scara C

Evenimentul are loc maine seara de la 19.00 la Sala Radio, include un program doua ore de scurtmetraje si un concert unplugged cu trupa AB4.

In Poveste la Scara C, fiul unei familii modeste suna la liniile erotice fara sa stie ca de partea cealalta a firului se afla chiar mama lui. In plus, baiatul este fascinat de una dintre vecinele sale. O mica neintelegere legata de liftul cu care cei doi urca in bloc face ca lucrurile sa decurga de minune, nu numai intre el si fata la care viseaza, ci si intre parintii lor.

Poveste la Scara C e un film emotionant si memorabil, remarcat in festivalurile de film internationale. A fost premiat NYU International Film Festival si nominalizat la European Academy Awards.

Regizor remarcabil al noului val de film romanesc, Cristian Nemescu a ramas in memoria iubitorilor de cinema prin ultima sa pelicula, California Dreamin (nesfarsit). Filmul regretatului regizor a castigat marele premiu in sectiunea UN CERTAIN REGARD a celei de-a 60-a editii a Festivalului de la Cannes, in anul 2007.

Biletele pentru ShortsUP Hall of Fame pot fi cumparate la Sala Radio, inainte de eveniment (de la orele 18.00), la pretul de 30 RON si ofera acces la intrega seara: programul de scurtmetraje si concertul unplugged cu AB4 & friends.

Detalii despre eveniment.

Mai multe scurtmetraje

Stare