Sambata si duminica e Weekendul Comediei Scurte

Scurtmetraje, expozitii, selfies, stand de comedie. ShortsUP la Cinema Patria. 

Dupa o saptamana de stat in casa, e timpul sa ridicam moralul si sa dezghetam spiritele cinefile. Sambata si duminica ShortsUP propune terapia prin umor de calitate, care promite sa descreteasca fruntile celor mai ingandurati spectatori. Rasul va fi bine reprezentat in ambele seri ale Weekendului Comediei Scurte, in cantitati si intensitati diferite, despre care veti fi instiintati si pe ecran, inainte de fiecare scurtmetraj.

Andrei ArgaeticDe la ora 20:00 pana la 22:30, la cinema Patria isi vor face aparitia 21 de filme scurte amuzante, in trei categorii diferite: comedii la care razi de te prapadesti, comedii de rasu plansu, comedii negre. Programul intreg AICI.

Spectatorii sunt sfatuiti sa vina inarmati cu simtul umorului, dar si cu pofta de socializat, admirat, descoperit. Atmosfera ShortsUP prinde viata in spatiul adiacent salii de cinema, cu o expozitie de arta colectiva de la Imbold Galeria, un stand al comediei si extra-provocari pentru cei mai narcisisti dintre voi.

  • POP-UP Gallery de la Imbold Galeria. O expozitie colectiva in care 13 artisti urbani isi impartasesc framantarile egocentriste. Proiectul curatorial creat de Imbold, Galeria special pentru ShortsUP include lucrari de pictura, ilustratie si sculptura: un amestec viu de povesti culese din momentele intime, amuzante sau profunde ale intalnirilor cu propria persoana. Mai multe detalii AICI. [sala Cafe 3D a cinematografului Patria]
  • Standul Comediei. Locul in care spectatorii sunt incurajati sa intre in pielea personajelor din lumea comediei vechi si noi [holul cinematografului Patria]
  • Selfie corner. Spatiul care tolereaza toate manifestarile amorului propriu 🙂 [holul cinematografului Patria]
  • Texte si contexte. Sub 25 si DecatoRevista vin la ShortsUP ca sa va trezeasca cheful de povesti, cu reviste de rasfoit si cumparat. [holul cinematografului Patria]

Accesul se face incepand cu ora 19:30, in baza biletului cumparat in avans. Pentru cei care vor sa se bucure pe indelete de expozitie si celelalte intamplari din program, deschidem portile incepand de la ora 19:00.

Biletele se pot cumpara si direct de la Cinema Patria, sambata incepand de la ora 13:00 si duminica incepand de la ora 17:00. Pretul biletelor cumparate la Patria este de 35 de lei/seara.

Ne vedem la Weekendul Comediei Scurte!

Mai multe scurtmetraje

Stare