Sâmbăta mixată de K-lu la Marele Picnic

În weekend ținem piept căldurii și agitației cu o insulă de vacanță în mijlocul orașului. Grădina Botanică București e gazda Marelui Picnic și cel mai bun loc de petrecut seri de vară sub cerul liber. Pentru că e picnic și evadare, nu putea să lipsească muzică, așa că anul ăsta DJ K-lu aduce ritmurile de funk, disco și breaks în grădina cu filme.

k-lu picnic

Sâmbătă seară, de la 20 la 22.00, ai două ore de muzici mixate cu grijă de unul dintre cei mai neconvenționali DJ de pe la noi. Din 2006 până în prezent K-lu (Alin Constantin) a promovat turntablism, adică seturi muzicale presărate cu scratch­uri și momente speciale. La ShortsUP vine cu un playlist numai bun de stat pe iarbă, dansat sau visat. La asta se adaugă un set de visuals croite special pentru picnic și menite să pregătească programul de scurtmetraje din aceeași seară.

Lăsăm urechea și mintea să umble libere, așa că pregătiți-vă de funk şi  apoi de filme. Sâmbătă, programul de scurtmetraje începe la ora 22.00. Mai multe aici.

Marele Picnic ShortsUP, ediția a II-a, va avea loc vineri, 24 iulie și sâmbătă, 25 iulie, începând de la ora 18.00. Bilete încă se mai găsesc pe MyTicket și Eventim (dar vă sfătuim să vă grăbiți pentru a ocupa un loc confortabil pe pături), la prețul de 20 de lei/ seară sau 35 lei abonament. La fața locului, în limita disponibilității prețurile sunt de 25 lei seară și 40 lei abonament.

Ne vedem la PICNIC!

Mai multe scurtmetraje

Stare