Sambata e noaptea scurtmetrajelor

A 5-a editie ”Noaptea Lunga a Filmelor Scurte” are loc sambata, pe 8 iunie, la Turbohalle. O noapte in care imaginatia cinefililor bucuresteni e antrenata de 6 ore cu scurtmetrajele premiate ale ultimului an, muzica buna, expozitii de arta urbana si jocuri de societate.

Turbohalle este cel mai mare spatiu fost industrial dedicat evenimentelor culturale neconventionale, situat pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 220B. Puteti ajunge acolo cu metroul (statia Pacii) sau RATB (61, 62, 136, 137, 150, 236, 785).  Evenimentul incepe la 20:30 si se termina la 05 dimineata, deci cei drintre voi care vor rezista pana la ultimul calup de filme se pot intoarce acasa cu primul metrou 🙂

harta_turbohalleAccesul se face incepand de la ora 20:00, prin intermediul biletelor cumparate in avans sau la fata locului. Programul complet al noptii lungi este disponibil AICI.

Bilete pot fi achizitionate in avans My Ticket si Eventim, la pretul de 30 de lei sau in seara evenimentului, la Turbohalle, la pretul de 35 de lei, in limita locurilor disponibile. Tot la fata locului studentii pot achizitiona bilete reduse pana la ora 00:00. Pretul unui bilet redus este de 25 de lei, in baza legitimatiei sau a carnetului de studenti.

Detalii despre biletele achizitionate in avans:

MyTicket: Online sau direct in reteaua Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si librariile Mihai Eminescu.

Eventim: Online sau direct din librariile Carturesti, magazinele Domo, Germanos, magazinul Muzica, Orange Shop, Sala Palatului, magazinele Vodafone, Unirea Shopping Center (Aripa Călărasi), Humanitas, Carrefour Feeria.

Partenerul oficial Noaptea Lunga a Filmelor Scurte in materie de gustari este Fru Fru, deci in pauzele dintre filme scurte veti prinde energie cu salate, paste sau sandwich-uri fresh, deserturi delicioase si smoothie-uri cu fructe.

Va asteptam antrenati pentru cea mai lunga noapte cinematografica a anului!

Mai multe scurtmetraje

Stare