Sambata e Noaptea Lunga a Filmelor Scurte

Oscar, Berlin, BAFTA, European Academy Awards, Clermont Ferrand, Anim’est si Tiff. Scurtmetrajele anului 2010 se aliniaza la Start sambata, 19 iunie, ora 20.00, pentru maratonul Noaptea Lunga a Filmelor Scurte. Programul complet al filmelor poate fi vazut aici.

Pentru a vizualiza programul de pe un telefon mobil / PDA, recomandam versiunea simpla.

Trailer:


Noaptea Lunga a Filmelor Scurte
are loc concomitent la Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi.

La Bucuresti, evenimentul are loc la Teatrul National, Galeriile Artexpo. Incepem cu o ora de muzica si videoclipuri Massive Attack (intre 20.00 si 21.00). Cu aceasta ocazie vom avea si un concurs prin care cei care completeaza chestionarele de feedback pot castiga invitatii la concertul Massive Attack din 27 iunie si cd-uri cu Heligoland, cel mai recent album al trupei.

De la 21.00 incepe maratonul de scurtmetraje. Speram ca mai aveti antrenament de anul trecut, caci timp de 9 ore vor rula filmele, cu trei pauze de cate 10 minute. Pe langa cele 5 sali de proiectie (4 in interior si una afara, pe terasa TNB), va mai exista si o zona lounge, cu fotolii asigurate de Grolsch. La baruri vor fi gustari si racoritoare pentru toata noaptea.

Cu ocazia Noptii Lungi, cateva dintre cele mai cool „ateliere” din Bucuresti vor etala un mic targ de produse handmade. Pana sambata seara, unele pot fi gasite pe site-uri sau bloguri:

http://www.cnitinit.blogspot.com/
http://ardnaxelaubla.blogspot.com/
http://sucita-handmade-goodies.blogspot.com/
http://www.glorybox.ro/
http://clepsidracudaruri.wordpress.com
http://www.breslo.ro/Shop/on-skin

Biletele ofera acces la intreg programul Noptii Lungi si pot fi cumparate in avans prin Eventim sau la fata locului, inainte de eveniment, incepand de la 19.30 pana tarziu in noapte. Pret: 25 ron.

Mai multe scurtmetraje

Stare