Reguli & kit de picnic cinematografic: 27-29 iulie

Mâine începe a 5-a ediție Marele Picnic ShortsUP: scurtmetraje deștepte, care te invită să explorezi lumile apropiate și îndepărtate & muzică & mișcare & mâncare &  proiecții pe copaci & jocuri.

VREME

⛱️ Vremea va fi, la fel ca în zilele trecute, cu soare dar și cu nori și picături de ploaie. ANM (Administrația Națională de Meteorologie) ne spune că weekend-ul va conține câteva episoade de ploaie între orele 14.00 și 20.00.

⛱️ Dacă pajiștea va fi umedă, avem pentru voi folii de plastic să protejați păturile plus câteva pelerine de ploaie. Meteo ne spune că ploile (dacă vor fi), vor fi scurte și trecătoare. Ecranele vor rămâne bine ancorate și până trec stropii și pe pajiște vor fi o grămadă de lucruri de făcut în aceste intervale. Hai să explorăm în filme, să facem împreună a 5-a ediția de MARE picnic!

 Doar în cazul în cazul în care se arată fenomeno meteo care ne împiedică să stăm pe pajiște, eventimentul va fi reprogramat.

mpicnic_harta (1)-page-001

REGULI DE ACCES 

Accesul se face prin Intrarea Portocalelor (Splaiul Independeței). NU se poate intra pe la intrarea prinicipală a Grădinii Botanice (cea din Cotroceni).
Găsești la ShortsUP un Food Garden  – bucătării urbane din toată lumea, așa că NU este permis accesul cu mâncare și băutură din exteriorul evenimentului.
Ești în Grădina Botanică unde speciile de plante sunt protejate, așa că NU este permis accesul cu animale de companie.

NU este permis fumatul pe pajiștea de proiecție a filmelor. Există zone special amenajate pentru asta.

Biciclete – Dacă vrei, vino cu bicicleta în spațiul dedicat evenimentului: o
poți lega de gardurile care împrejmuiesc grădina, în rastelurile special amenajate sau pe iarbă, în limita spațiului disponibil pe pajiștea dedicată evenimentului.

Parcare – Pe Strada Portocalelor NU se poate parca. Găsești loc pe Șoseaua Cotroceni sau pe Splaiul Independenței.

Accesul copiilor – Filmele difuzate la Marele Picnic ShortsUP sunt recomandate copiilor peste 12 ani. Minorii sub 12 ani pot viziona filmele doar cu acordul părinților. Minorii sub 12 ani au acces gratuit în spațiul de eveniment.

! Pentru o atmosferă relaxată și pentru un picnic plăcut pentru toată lumea, vă rugăm să vă supravegiați copiii pe pajiște. La Marele Picnic NU exista niciun loc de joacă destinat copiilor, nu exista oameni dedicați pentru a avea grijă de copii, evenimentul nu este unul dedicat exlusiv copiilor, cu atât mai mult celor sub 12 ani. Vă rugăm să supravegiați copiii pe pajiște și în întreg arealul de eveniment !

KIT DE PICNIC

Pături: Ca să stai relaxat la picnic, te sfătuim să aduci cu tine pătură/izopren. Dacă apare o boare de ploaie peste noapte și pajiștea e umedă, găsești la organizatori folii de pus sub pături. Dacă ai uitat pătura acasă, avem și noi câteva rezerve. Izoprenul va fi foarte util pentru vremea anunțată. 

Anti-țânțari: Da. Spray, loțiune, device-uri science-fiction cu ultra-sunete – orice îți asigură confortul pe durata filmelor (grădina e un loc verde, țânțarii nu o ocolesc). Atât Grădina Botanică, cât și organizatorii, vom realiza dezinsecție la fața locului. Cu toate acestea, mai ales având în vedere vremea ploioasă, este recomandat să aveți la voi extra tratament anti-țânțari.

Telefoane mobile – tablete pentru votul filmelor: La Marele Picnic ești membru al juriului și ai misiunea de a alege cel mai bun film al evenimentului, care va fi răsplătit cu un premiu de 1500 de Euro. Votul se face digital, pe www.shortsup.ro/competitie, deci ai nevoie de telefon sau tabletă la îndemână.

Hanorace & haine mai groase – seara se poate lăsa un pic mai rece, mai ales având în vedere umiditatea din ultima perioadă dar și verdeața care ne înconjoară. Vă sfătuim să aveți la voi haine cu mânecă lungă (pot fi de folos și ca protecție anti-țânțari).

extra stuff

BILETE

Biletele pentru Marele Picnic ShortsUP pot fi achiziționate în avans prin rețeaua Eventbook, în varianta de 1 seară (30 de lei), abonament de 2 zile (50 lei) sau abonament 3 zile (70 lei). Biletele pot fi achiziționate și la fața locului în limita locurilor disponibile (35 lei – seară, 60 lei – abonament 2 zile, 90 lei – abonament 3 zile). Prețul biletului include acces la filme, acces în Grădina Botanică, tururi ghidate, food-court, DJ set.

Mai multe scurtmetraje

Stare