Puzzled, premieră românească la Erotic Shorts

Weekendul acesta, filmele scurte dezvăluie mecanica atracției la Cinema PRO. Programul include o premieră românească, Puzzled (r. Tudor Botezatu, 2015), fantasy erotic pe care-l veţi putea descoperi în seara de vineri.

Nicio relație nu e eternă, dar gelozia e cea care poate face iubirea să dureze la nesfârșit. E premisa de la care pornește Puzzled, film regizat de Tudor Botezatu după scenariul Crăiței Nanu. Scurtmetrajul spune povestea unei tinere prinse în capcana emoțională a unui cuplu căsătorit.

Când te trezești dimineața după o noapte tulbure, tot ce vrei e să părăsești locul faptei fără să lași vreun semn în urmă. Opt minute construiesc un labirint vizual hipnotizant a cărui intensitate e potențată de vibrațiile Poetrip, proiect muzical de avangardă.

Puzzled

Producția Puzzled va fi prezentată în premieră pentru publicul ShortsUP, vineri, 20 martie, în cadrul calupului de scurtmetraje ”Joc”, secțiune dedicată libertății estetice și experimentelor care duc imaginația într-o dimensiune nouă.  O alta premieră din weekend va fi scurtmetrajul Camera 33 (Spania, 2011), un soft cut special din filmele Erikăi Lust, difuzat pentru prima dată pe ecranele de cinema din România. Erika Lust e regizoarea suedeză care a devenit celebră după ce a revoluționat viziunea despre industria filmelor pentru adulți. Cinematografia ei pornește de la convingerea că filmul erotic poate îmbina frumosul cu intimitatea, ajungând la un nivel artistic superior.

”Erotic Shorts”, ediția de primăvară ShortsUP are loc vineri, 20 martie și sâmbătă, 21 martie, la Cinema PRO. Accesul la eveniment se face începând cu ora 22.30 iar proiecțiile rulează timp de 2 ore în fiecare seară, de la ora 23.00 la ora 01.00.

PREVIEW PROGRAM

Mai multe scurtmetraje

Stare