Program extra filme la Noaptea Lunga

DJ set nicecream.fm, boardgames si tururi ghidate in Gradina Botanica: ce se intampla pe langa filme la Noaptea Lunga

Scurtmetrajele premiate vin la pachet cu muzica buna, jocuri si tururi ghidate in gradina. Atmosfera picnicului cinematografic de la Noaptea Lunga a Filmelor Scurte e pregatita de la 19:00 la 21:00. Iata ce va asteapta maine pe langa filme.

DJ set nicecream.fmRadio-ul online nicecream.fm e ”provider” oficial de relaxare pe pajistea cu filme. De la 19 pana la 21:00, atmosfera noptii lungi va fi pregatita de un DJ set cu funk, disco, jazz, chill. Muzica buna care o sa va arunce direct in starea de visare, sau intr-o vacanta (imaginara, deocamdata). Veti avea parte si de vizualuri care sa acompanieze muzica cu dor de duca. Ininate de filme lasam mintea si urechea sa umble libere! Chillout zone-ul creat de nicecream.fm e de neratat.

Tururi Ghidate in Gradina Botanica. Cei care vor sa descopere Gradina Botanica cu ocazia noptii lungi, o pot face printr-un tur ghidat printre aleile unuia dintre cele mai frumoase spatii verzi din Bucuresti. Tururile sunt realizate cu sprijinul voluntarilor de la Asociatia Team Work si incep de la ora 19:00, langa sectorul denumit ”Gradina Italiana”.

Board Games de la Taraba de Jocuri. Pentru ca Noaptea Lunga va fi lunga la propriu, spiritul cinefil va fi mentinut alert cu board-games de la Taraba de Jocuri: in pauzele dintre filme spectatorii sunt invitati sa-si puna imaginatia si spiritul de echipa la incercare in zona dedicata jocurilor de societate.

Gradina Botanica FOTO @Cristian Vasile 8

Mai multe scurtmetraje

Stare