Primul ShortsUP din 2010

Seria de evenimente lunare care au in centru cele mai titrate scurtmetraje din lume revine in 2010 cu filme rascolitoare, muzica live si atmosfera urbana – eclectica pe care o puteti gasi numai la ShortsUP.

Vineri, 29 ianuarie, de la 21.00, la Teatrul National, Galeriile ArtExpo, va invitam la primul ShortsUP de anul acesta – Extra Extra Shorts. O colectie de doua ore cu cele mai bune filme scurte sub 3 minute va fi urmata de un party incendiar cu Khidja (Rusu & Flore) si cu Fanas.
Afis_ShortsUP_ian
Din program fac parte scurtmetraje finaliste la Cannes Film Festival / Short Film Corner (Seeking You: A Love Letter to Hong Kong, Iran a Nation of Bloggers, Donatella), cele mai bune filme din cadrul FilmMinute 2009 (Life, Flagged, How do you do, Rapture) si filme premiate la Festivalul International de Film Tres Courts (Fetch, Les Petits Sables, The Job).

Nu sunt de ratat nici Mosca – un documentar amuzant despre legatura dintre timp si muste, Paste of Love – o animatie despre neobisnuita povestea de dragoste dintre o periuta si pasta de dinti, sau Enemy Within – fictiune-mostra a umorului britanic.

Dupa filme, va invitam la Dance Your Shorts Off – afterparty incendiar cu Rusu si Flore (Khadja) si cu Fanas. Sounduri noi, combinatii deep disco surprinzatoare si vizualuri asigurate de VJ Crid.

Biletele sunt disponibile direct la intrare, la TNB/ ArtExpo, vineri, 29 ianuarie. Pretul unui bilet este de 20 RON si ofera acces la programul intregului eveniment.
ShortsUP Program

ShortsUP este organizat de Asociatia Oricum si Feeder.ro, cu sprijinul Vodafone Romania. Oricum este organizatia non-profit ce si-a propus sa transforme felul in care industriile creative contribuie la dezvoltarea Romaniei. Misiunea noastra este aceea de a crea proiecte cu un impact major si un grad mare de sustenabilitate, destinate in principal tinerilor.

Mai multe scurtmetraje

Stare