Dosar de Presa ShortsUP

”ShortsUP Comedy Night”

Mediafax: O revoluţie în miniatură la ShortsUP, sâmbătă seară: documentarul românesc „Stremţ 89”. Citeste aici intreg articolul.

”ShortsUP Street Fashion”

Evenimentul Zilei: O serie de scurtmetraje care au ca temă moda vor fi prezentate vineri, pe 25 noiembrie, la Sala Dalles, în cadrul evenimentului ShortsUP. ShortsUP Street Fashion înseamnă scurtmetraje care vor fi populate de personaje care te-ar face să întorci capul pe stradă și vor vorbi, subtil sau direct, despre modă sau stil. Citeste articolul 

“ShortsUP Via Amsterdam”

Adevarul: “Seara de proiecţii din cadrul ShortsUP, intitulată ShortsUP via Amsterdam, este o replică a sărbătorii naţionale a Olandei „Queen’s Day” şi o „alternativă” la 1 Mai muncitoresc”. Citeste articolul.

Emisiunea “Filmul scurt pe 2″

Evenimentul zilei: Maria Dinulescu şi Tudor Chirilă, la “Filmul scurt pe 2″. Cei doi actori participă la emisiunea “Filmul Scurt pe 2″ unde vor comenta peliculele ediţiei, “Suplinitorul” (Il Supplente) şi “Nunta lui Oli”, alese de organizatorii festivalului de scurtmetraje ShortsUP. Citeste articolul.

Adevarul: Festin pentru iubitorii de scurtmetraje

Mediafax: Scurtmetraje recompensate cu Oscar, BAFTA, dar şi premiate la festivalurile de la Berlin şi Clermont Ferrand vor fi prezentate, pe 19 iunie, la evenimentul “Noaptea lungă a filmelor scurte”. Citeste tot articolul: Scurtmetraje premiate, prezentate pe 19 iunie la Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Adevarul: Cea de a patra zi a Festivalului de scurt şi lung metraj NexT-2010 este rezervată filmelor din programul ShortsUP, care se desfăşoară sub genericul “Maşinăria de vise”.

Citeste tot articolul: Seara „Maşinăriei de vise”, la Festivalul NexT VIDEO.

Mediafax: O nouă ediţie ShortsUP, pe 27 martie, la Opera Naţională Bucureşti

Realitatea.net: Scurtmetraje cu coloana sonora live la Opera Romana

Antena 1: despre ShortsUP Extra Extra Shorts la matinalul “Neata cu Razvan si Dani”:

http://www.youtube.com/watch?v=dL6w4JBvqG0

Hotnews.ro:  Cu ocazia evenimentului Green Screen, ShortsUP a pregatit o colectie de scurtmetraje, integrate intr-o experienta ce include documentare, animatii, fictiuni, dar si un concert unplugged cu Alexandrina Hristov si doua expozitii de arta. Evenimentul isi propune sa readuca, pentru cateva ore, putin din paradisul pierdut prin industrializare si consumism.

Citeste tot articolul: “Alexandrina canta la ShortsUP”.

Mediafax: ShortsUP, o serie de evenimente “out of the box”, care încearcă să-i facă pe români să se îndrăgostească de filmele de scurtmetraj prin experienţe memorabile de prezentare, în care interacţiunea cu publicul constituie “sarea şi piperul”.

Citeste tot articolul: ShortsUP, o serie de evenimente “out of the box”, în care scurtmetrajele prind viaţă.

Evenimenul Zilei: Amintiri din Epoca de Aur a avut parte aseară de o proiecţie spectaculoasă, la Muzeul Naţional de Artă Contemporană din Capitală. Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul ShortsUp, iar promovarea a fost una pe măsura peliculei.

Citeste tot articolul: “Amintiri din Epoca de Aur”, proiecţie la Casa Poporului.

Mediafax.ro: Varianta completă a filmului-omnibus “Amintiri din Epoca de Aur”, scris şi produs de Cristian Mungiu, va fi prezentată vineri la Muzeul Naţional de Artă Contemporană din Capitală, la prima ediţie a ShortsUp, eveniment lunar ce îşi propune creşterea vizibilităţii scurtmetrajelor în rândul publicului.

Citeste tot articolul: “Amintiri din Epoca de Aur”, prezentat în variantă completă la ShortsUP.

Realitatea.net: ShortsUp îşi propune să devină cel mai dinamic mediu de expunere pentru scurtmetraje prin crearea de evenimente lunare, destinate marelui public. Misiunea ShortsUP va fi aceea de a creşte vizibilitatea scurtmetrajelor şi, pe termen lung, valoarea acestora.

Citeste tot articolul: ShortsUP: scurmetrajele prind viaţă la MNAC.

Mai multe scurtmetraje

Stare