Pop-up Food Court, vineri și sâmbătă, la Marele Picnic

Timp de două seri, vineri și sâmbătă, 29&30 iulie, Grădina Botanică se va transforma în cinema open-air și va deveni Marele Picnic cu scurtmetraje, jazz, video-mapping, ateliere și tururi ghidate. Păturile vor ocupa locul scaunelor iar coșul de picnic va putea fi umplut cu gustările pregătite de bucătării urbane.

Marele Picnic nu este doar o experiență cinematografică sub cerul liber, ci și una gastronomică. Veți putea face cunoștință cu specialitățile pregătite de restaurantele pop-up, în timp ce ascultați  un concert de jazz și funk.

Marele-Picnic-22

Cu ce umplem coșul de picnic:

BurgerVan, primul burger truck din Romania. Pe plita van-ului se vor face burgeri pentru cei onești (Honest Burger), pentru cei vegetarieni (Tree Hugger), dar si pentru adevărații gurmanzi (Double Trouble).

Camionetta, Land Rover-ul Defender transformat în cuptor,  vine la Marele Picnic cu pizza napoletana. Bufalina, Chorizo, Prosciutto, Truffle, Artichoke, Blue Cheese, Nutella și Apple Pie îți dau întâlnire vineri și sâmbătă la picnicul cinematografic.

Urban Burger aduce burgeri gourmet cum rar ai mai întalnit. În bucătăria lor pe patru roți se vor pregăti burgeri inspirati de cel mai cunoscute orașe ale lumii: London Burger, New York Burger, Texas Burger si L A Burger.

Pește Pâine vor poposi in Grădina Botanică cu un streetfood turcesc.  Dupa cum îi spune și numele, in meniul lor predomină sandvișurile cu pește, wrap-uri cu linte, dar și cu carne tocată bine condimentată.

Sunday Bagels – sandvișuri făcute după o rețetă  adusă din New York, cu ingrediente proaspete. Combinații delicioase de somon, cream cheese, capere, pesto, piure de masline,prosciutto sau cotlet afumat vor atrage toți pofticioșii de bageli.

Desert

Moritz Eis, gelateria cu arome și ingrediente naturale.

Băuturi&cafea

Silva, Strongbow, Jack Daniels – Lynchburg Lemonade , Prosecco Bar, Cafea de specialitate M60

Mai multe informații despre program.

Biletele pentru Marele Picnic pot fi achiziționate în avans prin Eventbook, MyTicket și Eventim prețul de 25 de lei/ seară și 35 lei/abonament dar și la fața locului la prețul de 30 de lei/ seară sau 40 lei/abonament, în limita locurilor disponibile.

Mai multe scurtmetraje

Stare