Pop-up food court cu bucătării urbane, sâmbătă, la Noaptea Lungă

Sâmbăta asta e Noaptea Lungă a Filmelor Scurte – 6 ore de scurtmetraje premiate, cinema interactiv, video-mapping şi experimente multimedia. Ca să reziști la maraton e nevoie de multă pasiune dar şi de energie pe măsura, aşa că ShortsUP va găzdui în Pavilionul Central Romexpo un pop-up food court cu cele mai cool bucătării urbane.

De la 7 seara până la 5 dimineaţa ţinem treaz spiritul cinefil cu live cooking, cocktail bar, băuturi artizanale şi cafea de specialitate. Zona de mâncare e deschisă toată noaptea – pentru a nu rata filmele, o poţi vizita de la 19 la 21.30 (înainte de debutul proiecţiei) sau în pauze. Accesul în food court este permis pe baza biletului ShortsUP!

food corect

Parteneri de food court la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte

Mâncare

Buger Van. Primul food truck din Bucureşti, cu burgeri pe toate gusturile, varietăţi cu carne sau vegetariene

FROG. Laborator culinar cu mâncare armonioasă + ingrediente naturale

FruFru. Sandwich-uri şi salate fresh, deserturi inocente, paste si detox-uri raw, fără bazaconii.

Sunday Bagel. Bagels cu seminţe, toping, şi umplutură la alegere

M60 desserts / ice-cream: tarte şi îngheţate cu flavour de vară

Urban Burger. Burgeri gourmet

Băuturi

Silva, Ciuc Radler, Fritz ColaMellow Apple Juice, Iconic Cold Pressed, Cointreau, Metaxa Honey, Gramma Wines, M60 Specialty Coffee 

Cum cumperi

Plata se face la fiecare comerciant în parte şi ai suficiente opțiuni cât să nu stai la coadă. Ca să te asiguri că nu ratezi niciun film, plăteşte simplu şi rapid, contactless cu cardurile Maestro și MasterCard şi ai 10% reducere la fiecare tranzacţie din zona Food & Drinks.

Te aşteptăm la cea mai lungă noapte cinematografică a anului! 🙂 Biletele pentru Noaptea Lungă a Filmelor Scurte pot fi cumpărate în avans, în rețelele MyTicket și Eventim la prețul de 40 de lei sau în seara evenimentului, la prețul de 50 de lei, în limita locurilor disponibile.

PROGRAMUL FILMELOR

Mai multe scurtmetraje

Stare