POOL Cinema: kit de cinematograf acvatic

Vinerea asta, pe 27 mai, inaugurăm cinematograful acvatic. Pentru că e început de vară și ce poate fi mai bine decât să te uiți la filme scurte din piscină, printre reprize de înot și relaxare? Argumentul optimist e că selecția de filme scurte ”Marea Evadare” va fi proiectată în piscina acoperită The Palm a centrului Therme București – indiferent de vremea capricioasă, înauntru va fi cald și bine. POOL Cinema e la prima ediție, așa că iată un scurt kit care să ghideze această nouă experiență.

FILME

Marea Evadare, tematica evenimentului, se traduce intr-o selectie de 11 scurtmetraje cu destinatie de vacanta, cu eroi care au parte de cele mai aventuroase calatorii, fie ca e vorba de tari exotice, colturi urbane necunoscute, sau o piscina cu invitatie la visare. In cadrul proiectiilor, spectatorii vor descoperi comedia savuroasa Calatorie de afaceri , nominalizata la BAFTA si premiata la Toronto Film Festival, ce spune povestea unui om de afaceri parasit de iubita, care ar face orice pentru o escapada. Tot din program face parte si filmul Dragoste la prima vedere, premiat la Aspen Shortsfest si Raindance Film Festival, care aminteste ca iubirea e singura evadare ce nu expira niciodata.

PROGRAM

20.00: 21.20: începe cu un warm-up muzical pregătit de Djii nicecream.fm, pe vibrații dance, groove și funk, care va introduce publicul în atmosfera Marii Evadări din filme scurte

21.30: 22.30: primul calup de filme scurte

22.45: 23.45: al doilea calup de filme scurte

POOL CINEMA KIT

Costumul, șlapii și halatul de baie sunt absolut necesari pentru accesul la cinematograful-piscină! Filmele se pot vedea chiar din piscina The Palm, dar și de pe șezlongurile din Elysium sau alte locuri special amenajate în incinta complexului Therme București.

CUM AJUNGI

Therme București este situat pe DN1, Otopeni – Balotești, la 20 de minute de mers cu mașina de centrul orașului, detalii AICI. Există și un autobuz special Therme care pleacă din zona Eroilor.

ACCES & BILETE

Accesul la POOL Cinema se face în baza tarifului de intrare la Therme București, iar spectatorii își pot alege ”biletul” la cinema în funcție de locul pe care-l doresc – în piscină (zona The Palm), pe șezlong (zona Elysium). Mai multe detalii despre tarifele de acces la Therme București gasiți aici.

Ne vedem la piscină!

Mai multe scurtmetraje

Stare