Tururi ghidate în Gradina Botanică la Marele Picnic

Află poveștile Grădinii Botanice!

La finalul săptămânii, Grădina Botanică devine cel mai verde cinematograf din oraș. Filmele scurte despre călătorii și vacanțe de vară vor defila pe două ecrane, sub cerul înstelat, la Marele Picnic ShortsUP.

Kitul pentru Marele Picnic

gradina botanica_igu

Despre Grădina Botanică, gazda Marelui Picnic, sunt multe de spus, însă și mai multe de arătat. Motiv pentru care prietenii noștri de la Asociația Team Work te invită la o plimbare, la pas, să descoperi locul unde se găsesc peste 10. 000 de specii de plante erbacee, lemnoase, exotice sau tropicale. Tururile grădinii vor începe vineri, la ora 18:00 și se vor termina la apusul soarelui, ora 21:00. Daca ai ratat sesiunile din ziua de vineri, stai fără griji, sâmbătă le vor relua din nou, la aceeași oră. Durata unui tur este de 30-40 de minute și este gratuită pentru orice participant la Marele Picnic.

gradina 7

Știai că… secțiunea Rosarium din Grădina Botanică însumează în momentul de față aproximativ 130 de soiuri de trandafiri care uimesc prin diversitatea formelor și culorilor?

La finalul turuilor, poți trece pe la Magazinul cu Suveniruri și poți lua cu tine acasă o amintiri memorabilă. Participanții la Marele Picnic vor beneficia de o reducere de 10% la orice achiziție din magazin.

Mai multe despre filmele din program.

Biletele pentru Marele Picnic pot fi achiziționate în avans prin EventbookMyTicket și Eventim prețul de 25 de lei/ seară și 35 lei/abonament dar și la fața locului la prețul de 30 de lei/ seară sau 40 lei/abonament, în limita locurilor disponibile

Mai multe scurtmetraje

Stare