Parteneriate ShortsUP

Cum poti integra ShortsUP la evenimentul tau?

ShortsUP a creat, de-a lungul a sase ani, zeci de evenimente in jurul filmelor de scurtmetraj, toate adunate sub teme care au starnit curiozitatea spectatorilor.

E timpul sa dedicam mai multa energie pentru ca selectiile noastre tematice sa ajunga constant in orasele din tara, dar si la evenimente majore din Bucuresti, de la mare, munte sau din orice colt de tara.

Fie ca e vorba de Noaptea Lunga a Filmelor Scurte sau de alte evenimente ShortsUP ce au loc la Bucuresti, ne-am bucura sa le aducem la viata impreuna! Le putem pregati ca evenimente locale marca ShortsUP sau putem oferi doar selectii tematice curatoriate de echipa noastra. Vrem sa integram scurtmetrajele in experiente cat mai diverse si indraznete precum festivaluri de muzica, evenimente corporate, hub-uri culturale sau creative.

Colaj Noaprea Lunga

E nevoie de timp pentru a pregati selectia si productia si pentru a obtine drepturile de difuzare ale filmelor, asa ca un mesaj cu minim doua luni inainte ne-ar ajuta sa transformam o simpla proiectie intr-o experienta memorabila. La info@shortsup.com e deschis non-stop, promitem sa va raspundem si sa gasim solutii de a lucra impreuna.

Pana acum, am trecut prin Iasi, Cluj, Timisoara, Sibiu, Vama Veche, Brasov, dar si pe la B’Estfest, Anim’Est, World Press Photo, HUET Urban, Electric Castle, Street DeliveryTrain Delivery si multe alte evenimente ce fac agenda cool a natiunii. Am creat evenimente pentru companii in jurul filmelor scurte si am contribuit constant la intoarcerea veniturilor incasate din bilete catre filmmakeri, pe o piata fara un model de distributie.

Linkuri utile: FOTO de la evenimente ShortsUPTRAILERE

Mai multe scurtmetraje

Stare