Scurte si bune, adunate din tot internetul

Multi dintre voi ati ajuns la un eveniment ShortsUP sau doua. Altii au fost la mai multe. E sigur insa ca nici cel mai mare consumator de filme scurte nu a trecut pe la toate evenimentele noastre din ultimii ani sau pe la toate festivalurile de scurtmetraj ce au loc anual, in Bucuresti sau in tara.

De aceea, ne-am gandit sa va mentinem treaz interesul prin recomandari de scurtmetraje care sunt deja postate online. Majoritatea au fost la ShortsUP, iar unele dintre ele au fost si la emisiunea “Filmul Scurt pe 2”, coprodusa impreuna cu TVR. Altele ne-au cucerit prin prospetime si vrem sa le impartasim cu voi.

)

Filmele sunt selectate cu atentie si impartite pe gen, durata si stari de spirit. Unele te pun pe ganduri, altele te baga sub pat de frica, multe iti iau ochii, iar cateva au ras toate premiile internationale posibile.

Poti sa razi de te prapadesti, dar daca si baietii plang, cateodata e semn clar ca filmul e intens. Cat despre domnisoarele sensibile, ele vor fi impresionate, asa cum le sta bine, in fiecare zi. Va asteptam cu nerabdare la evenimente, insa in pauzele dintre ele nu uitati sa mai treceti si pe aici.

Credem in magia povestilor si in puterea filmului de a aduce culoare, emotie si energie in viata de zi cu zi. Iar obiceuirile cinefile s-au schimbat si se vor mai schimba odata cu tehnologia. Asa ca fiecare zi va insemna o noua poveste scurta. ShortsUP.ro selecteaza si recomanda cele mai inspirate scurtmetraje din mediul online. Calatorie placuta!

Mai multe scurtmetraje

Stare