NOAPTEA LUNGA A FILMELOR SCURTE, editia a 2-a

Sambata, 19 iunie, ShortsUP prezinta editia a doua a asteptatului maraton de scurtmetraje NOAPTEA LUNGA A FILMELOR SCURTE.

Trailer:

O selectie impresionanta cu filmele scurte premiate in 2009-2010 la cele mai apreciate festivaluri ale lumii se afla deja la linia de start a maratonului de o noapte ce va avea loc, in Bucuresti, la Teatrul National, Galeriile ArtExpo. Evenimentul se extinde anul acesta si la Cluj, Iasi si Timisoara.

NOAPTEA LUNGA A FILMELOR SCURTE in Bucuresti

Pe 19 iunie, de la 20.00, cinefilii se vor putea bucura de marele castigator la Oscar 2010, de filmele care au luat Ursul de Aur si Ursul de Argint la Berlin, de premiantii BAFTA, European Film Academy si Clermont Ferrand in 2010. Noaptea lunga de la TNB/ ArtExpo va include si o selectie cu cele mai populare filme la editia Anim’Est 2009, precum si scurtmetrajele din sectiunea horror „Umbre”, de la TIFF 2010. In plus, patru dintre cele mai premiate scurtmetraje romanesti din ultimul an vor fi prezentate publicului de catre regizorii Tudor Jurgiu, Adrian Sitaru, Alexandru Mavrodineanu si Paul Negoescu.

Biletele pentru evenimentul din Bucuresti sunt puse in vanzare prin reteaua Eventim, online sau in librariile Carturesti si magazinele Vodafone. In limita locurilor ramase, se vor putea achizitiona si la intrare, la TNB, in seara evenimentului. Pretul unui bilet este 25 lei.

Mai multe scurtmetraje

Stare