Noaptea Lungă a Filmelor Scurte 2015

Jurnal Digi 24

Realitatea.netRevelion in plina vara: Maratonul Noaptea Lunga a Flmelor Scurte

25 de scurtmetraje originare din Franța, Olanda, Norvegia, Canada, SUA, Marea Britanie, Italia, România sau Japonia vor concura în competiția ShortsUP Audience Award pentru un premiu de 1.500 de euro, acordat de public. O mulțime de comedii negre sau hilare, ficțiuni, animații și drame intense vorbesc despre  frumusețe, fericire, uimire și speranță – emoțiile esențiale ale prezentului rezumate de regizorii de pretutindeni.

România Liberă: Când va avea loc Noaptea Lungă a Filmelor Scurte

Sâmbătă, 4 iulie, va avea loc cea de-a 7-a ediţie a maratonului Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, ce se va desfășura în Pavilionul Central Romexpo: peste 15.000 de metri pătraţi vor fi dedicati filmului și artelor multimedia, creând astfel cea mai mare sală de cinema din România.

Cinemagia: Noaptea lungă a Filmelor Scurte, ediția VII, pe 4 iulie

În sala dedicată cinemaului interactiv, scurtmetrajele vor prinde viaţă cu adevărat, experienţa memorabilă fiind moderată de un actor care va ghida acţiunile votanţilor în momentele-cheie. Emilie rulează simultan cu proiecţia principală a evenimentului Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, de la 10.00 seara la 5 dimineaţa. La intrarea în sală, toţi spectatorii vor fi înarmaţi cu materialele necesare interacţiunii din timpul filmului, formate din beţe fluorescente. ShortsUP Interactive Cinema este recomandat celor deschişi la experimente vizuale neconvenţionale.

MetropotamNoaptea Lunga a filmelor scurte 2015 se tine la Romexpo pe 4 Iulie

 Noaptea lunga a filmelor scurte editia cu numarul 7 se tine la Romexpo, in noaptea dintre 4 si 5 Iulie. Anul acesta vom viziona toata noaptea cele mai bune productii cinematografice sub 30 de minute, premiate la Oscar, Berlin, Sundance si Clermont-Ferrand.

Decât O Revistă: Noaptea Lungă a Filmelor Scurte sau lumea văzută prin scurtmetraj

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte a ajuns la a 7-a ediţie – un maraton de scurtmetraje premiate la festivalurile de seamă ale lumii, dedicat celor mai pasionaţi (şi insomniaci) cinefili. Odată cu trecerea timpului, ne-a devenit clar că scurtmetrajul poate fi un barometru emoţional pentru victoriile, bucuriile, fricile sau angoasele prezentului. Plus un tărâm de joacă pentru artişti de pretutindeni.

Mediafax: Noaptea Lungă a Filmelor Scurte: 25 de scurtmetraje, în competiţia ShortsUP Audience Award

De la 7 seara până la 5 dimineaţa, publicul va descoperi magia imaginilor aduse la viaţă de medii diferite precum filmul, fotografia şi arta video, dar şi un cinematograf interactiv în care soarta personajului principal va fi decisă prin vot colectiv.

Mai multe scurtmetraje

Stare