Nissan te trimite la mare: ultima evadare de vara cu plecare de la ShortsUP

UPDATE 3 SEPTEMBRIE: Norocosii castigatori la tombola „Nissan te conduce la Oha Beach” sunt: Daniela De L’etanche si Bogdan Schonthaler. Felicitari, drum intins, petreceri frumoase si va mai asteptam la ShortsUP! 🙂

–-

Pe 30 august, ShortsUP incheie sezonul evenimentelor de vara cu o ultima iesire sub cerul liber. O seara plina de scurtmetraje aplaudate si vibratii indie-pop de la We Singing Colors va prinde viata la Teatrul de Vara din Parcul Herastrau, sambata asta, incepand de la ora 20:00.

Si pentru ca evadarea sa fie completa, Nissan, masina oficiala ShortsUP In Parc, a pregatit o super-surpriza pentru spectatorii de la Teatrul de Vara. Pentru doi dintre cinefilii de sambata, calatoria din filmele scurte se prelungeste cu o excursie la mare, soare si distractie – finalul perfect pentru o vara de poveste.

Nissan Oha Beach

Cum ajungi la Oha Beach cu gasca si Nissan pe 5-7 septembrie

Povestile din filme sunt frumoase, dar cel mai frumos e cand devin realitate. Scenariul pentru weekendul 5-7 septembrie: tu si inca 3 prieteni intr-o masina Nissan cu destinatia Mamaia Nord si cu oprire la Oha Beach, spatiu de manifestari creative si artistice de la malul marii. Ca sa castigi excursia la mare e suficient sa vii la ShortsUP In Parc, sa te bucuri de filme scurte, sa completezi talonul de participare pentru promotia ”Nissan te Conduce la Oha Beach” si sa astepti anuntarea norocosilor pe 3 septembrie. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti. Vezi Regulamentul Campaniei

Ce include excursia Nissan la Oha Beach

  • Doua nopti de cazare pentru tine si inca 3 prieteni asigurate de Perfect Tour
  • Un Nissan Juke sprinten si aratos cu plinul facut care sa te conduca pana la destinatie
  • Locuri bune de plaja si consumatie gratuita in fiecare din cele trei seri de evadare din partea Oha Beach, sufrageria cu vedere la mare

Weekendul norocos e intre 5 si 7 septembrie. Cu alte cuvinte, cel mai potrivit mod de a-ti incheia vara. Hai la ShortsUP In Parc pentru o portie de comedie, fictiune si drama intensa si fii cu ochii pe promoterii Nissan!

Partenerii Campaniei

Nissan e brandul de autovehicule global, cosmopolit, aventurier, mereu in cautarea inovatiei. Ca masina oficiala ShortsUP, Nissan sprijina ultima evadare de vacanta pentru cinefilii prezenti pe 30 august la Teatrul de Vara Herastrau.

Perfect Tour sustine permanent creativitatea, inovatia si cultura prin initierea sau participarea la proiecte culturale sau crearea de pachete turistice iesite din tipare, inedite, cu o noua viziune asupra artei de a calatori, pentru oameni care isi doresc sa transforme vacanta intr-o experienta. Desemnata in 2014 “Cea mai buna agentie de turism din Romania” si leader de piata in Romania, Perfect Tour deschide primul Travel Boutique din Romania pe Calea Victoriei cu servicii de concierge si asistenta 24/7.

Oha Beach este sufrageria cu vedere la mare situata in Mamaia Nord: o plaja lunga cu mangrove, panze triunghiulare si mobilier confortabil care gazduieste concerte, piese de teatru si proiectii de film cat e vara de lunga.

Mai multe scurtmetraje

Stare