NexT si ShortsUP isi unesc fortele

Vineri, 16 aprilie, de la 21:30 la Cinema Scala, ShortsUP va fi invitat in cadrul NexT cu un program de scurtmetraje numai bune de visat: MASINARIA DE VISE.

Fantezii, filme SF sau comedii negre, toate filmele din programul ShortsUP vor fi o radiografie a viselor si o invitatie la visare. Idilice sau de cosmar, ca rupte din realitate sau dintr-un film horror, visele se hranesc cu parti din viata noastra. Asta stiu si personajele din filme, insa de multe ori le este greu sa uite ca… sunt doar vise.

Afis cu parteneri

Prima productie „Alice in Wonderland” facuta vreodata (1903), scurtmetrajul castigator la Oscar in 1995, „Franz Kafka’s It’s a Wonderful Life”, fictiuni recente si o serie de animatii tulburatoare vor fi cap de afis la ShortsUP in cadrul NexT.

Insomniacii prezenti la eveniment vor fi vizitati de cateva dintre personajele din filme si vor avea parte de alte intalniri pe care le experimenteaza de obicei in timpul fazei „REM” a somnului. Timp de aproximativ doua ore, Rapid Eye Movement va deveni Rapid Eye Movies. Caci noaptea orice e posibil: o scurta vizita pe alta planeta, o incursiune in lumea de dincolo, o discutie cu Alice chiar in tara minunilor sau… o sedinta de visare in oras, „at the movies”.

Filmele vor fi urmate de petrecere in Club Control, dupa 23.30.

Biletele sunt disponibile direct la intrare, la Cinema Scala, in seara evenimentului, sau se pot cumpara in avans (intre 13 si 16 aprilie) de la Cinema Scala sau prin ticketfun.ro. Pretul unui bilet este de 20 RON si ofera acces la programul intregului eveniment: filme la Scala si party in Club Control.

ShortsUP, organizat de Asociaţia Oricum si Feeder.ro, impreuna cu Vodafone Romania, aduce in fiecare luna cele mai titrate scurtmetraje din intreaga lume, in cadrul unor experiente cinematografice interactive, in care publicul face parte din scenariul evenimentelor.

TRAILER:

Mai multe scurtmetraje

Stare